Sedefibrahim Dilek2121 sadece mutfakta onun dışında evde içilmez aslında mutfakta bile perdemi korkutuyo ama olur o kadar
Mama30 Dilek2121 sadece balkonda içiyor ama balkon camekanlı olduğu için koku illa ki giriyor içeriye bebek doğduktan sonra o da yasak 😅🌸
birgaripana_ Dilek2121 balkonda içiyor da buna bile tahammül edemiyorum. Bende içerdim hatta ondan fazla içerdim ama tiksinince nefret ettim. O kokuya dayanamıyorum ya piskolojimi bile etkiliyor. Hiçç umrunda değil deli oluyorum
Mona- Dilek2121 sadece mutfakta içmesine izin veriyorum ama son 3 ay onu da yasaklayacam dışarda içsin:) içtiği zaman da çocuğu vermem sigara kokar
Zynp-1 Dilek2121 önceden içerdi birkaç ay önce yani 😬 ama asla evde içmez balkonda içerdi bebeğimiz olacağı için sigarayı bıraktı 🥰
Serencihannn Dilek2121 balkonda içiyor gelen misafirde balkona çıkar içer asla içerde sigara içilmez müsaade etmem geçen misafir tuvalette içeyim mi dedi saçmalama demişm direk 🤓 şokla beraber balkona çıktı içti
eylulmihrasmom Dilek2121 hayır eşim balkon dışında hiç bir yerde sigara içmez. hamile kalmadan önce bende kullanıyordum hiç içmedik evin içinde 2.5 yıllık evliyiz. şu anda ekstra dikkat ediyor koku duman bana gelmesin vs diye