Skn23 Kızlar dün dyson v12 sipariş ettim . Faturasıyla birlikte gelmesi gerekiyor değil mi. Bide arayıp dysona kayıt mı yaptırmam lazım napmam lazım .
minnosbirkiz Skn23 faturasıyla beraber gelmiyor, ayrıca talepte bulunuyorsunuz atıyorlar çıktısını alabilirsiniz, kayıt yaptırmak içinde dysonun sitesine giriyorsunuz, cihazınızda ki seri no kısımını oraya yazıyorsunuz
Skn23 minnosbirkiz berde yazıyor seri nosu. Bu ara teşekkür ederim faturayı da direk talep edicem. Elimde bulunsun değil mi
minnosbirkiz Skn23 cihazda bataryanın arkasında yazıyor ☺️ evet talep edin sistem üstünde hazırda bulunsun çıktı almasanız bile, çünkü bende üşendim çıktı almadım, Trendyol destek taleplerim alanına girince ordan görüntüleyebiliyorum 😅
Skn23 minnosbirkiz Trendyol asistandan mı talep edeceğim tam olarak nerden 😁 bu mail olarak e fatura falan geliyor ya o olur mu acaba 😂
Gelisimcianne Dysonu arayıp seri no ile kayıt yaptırmanız lazım. İnternet sitesinden uyuşmuyor hatası veriyor.
Skn23 Gelisimcianne hemen ilk işim o olacak 😁 bi ara şey okumuştum bide hediye veriyorlar falan diye bi ara dyson kendi doğru mu acaba
minnosbirkiz Skn23 evet ordan müşteri hizmetlerine yazın talebinizi iletin onlar faturanızı yolluyorlar hemen ☺️
Skn23 Gelisimcianne tredntolssn değilde dyson kendi kayıt yaptırınca bi ara herkes hediye talep ediyordu
Tugcekaraaaaa Trendyol dyson satıcısından almanız lazım yoksa cihaz garantiye girmez eski dyson çalışanıyım
Skn23 Tugcekaraaaaa nasıl ya bu kadar millet de hep farklı farklı satıcıdan alıyor nasıl oluyor 🤷♀️ zaten dyson asla stok güncellemiyor
Tugcekaraaaaa Skn23 sonrasında cok büyük problemler yasıyorlar dyson faturaları isteniyor sizden ama elinizde olmuyor