deletedmom334 Kızlar özellikle yemek yedikten sonra akşamları gece filan içimde bi sıkıntı oluyor delirecek gibi oluyorum depresyonda gibi oluyorum bir an da yok oluyor 26 haftalık da hamileyim sizlerde de oluyor mu
Cans50 deletedmom334 evet aynısı oluyor sürekli mutsuz ve ağlama halim var doğum korkun var bilmiyorum neler olacak
Gzd80 Valla ben 20 haftalik hamileyim, ilk aylardan beri o depresif halim gecmedi.. canim hicbisey yapmak istemiyor... hicbirseyden keyif almiyorum
Demeterbil Canım şu 2 gündür bende de oluyor ben 29 haftalık hamileyim birden içime bi sıkıntı giriyor huzursuzluk basıyor bende de oluyor maalesef 😕
Pelinizm Kızlar bu vesvese durumlarının özellikle hamilelikte olması normal..Kendinizi böyle hissettiğinizde kalkın okuyabiliyorsanız bi Yasin okuyun yapamıyorsanız bi abdest alın o bile sizi nasıl rahatlatacaktır emin olun...selamlar💁🏻
Nurselin Şeytan elbette uğraşacak bir şeyler buluyor hiç bir şey yapamazsa böyle içimize sıkıntı salıyor işte ..böyle durumlarda bi ayetel kürsi bütün dertlere deva ..