Rabiamasat Kızlar 37 haftalık hamileyim.. Nasıl anlatacağımıda bilmiyorum🙄 Çok afedersiniz temizlenirken ayna karşısında vajina girişinde bir et parçası gördüm ama siğil gibi filan değil bildiğin uzun 1-2 cm uzun et parçası içerden geliyor sanki ince🤯 İlk defa böyle bişey yaşıyorum cuma günüde doktorum var beklesemmi beklemesemmi😪 Yaşayan varmı
Duyguuuu Rabiamasat Ya canim vajina girisinde dimi nasil anlatcagimida bilmiyorum bende gecen gun agda yaparken görmüştüm acaba hepmi vardi sonradanmi oldu diye. Daha once hic dikkatimi cekmemisti.
Rstasar Rabiamasat bence beklemen hata onemli birsey olabilir bebekle alakali birsey yani,doktora gitmelisin
Ozlmmm Rabiamasat Ben de geçen günlerde farkettim, aynısı bendede var doktoruma sormadım açıkçası bilemedim. Tuhaf bir durum mu acaba.
SecilAhsenSura Doğum öncesi eşi aşagya inenler var diye okumuştum da kanaman filan yoksa öyle bişeyde olmayabilir endişelenme sen yinede bak bi kanaman olursa git acile.
Duyguuuu Rabiamasat Yok henüz gitmedim belkide hep ordaydi da mantar vardi bende kasinip şişmişte olabilir ama bence sonradan olan bisey degil
Krm Yani korkutmak istemem inşallah önemli bir şey değildir de kordon sarkması diye bir şey var okumuştum sen yazınca o geldi aklıma son haftalarda olabiliyor ama onemli bir durum. İnşallah ciddi bir şey çıkmaz.
Rabiamasat Krm Ayy yok sanmıyorum bebeğim iyi hareket ediyor öyle kalın bişey değil ince vajina ağzında çıkmş gibi dipten gelen bişey değil öyle olsa duramam korkudaaan😮
Mavisessizlik Benım bı arkasımda da aynısı olmustu bebısı asagı baskı yaptıgı için ilerieyen haftalarda gorulebılıyor ve dogumdan sonra hemen gecıyormus varıs gıbı bısı oluyormus tam adını bılmıyorum.
Rabiamasat Mavisessizlik Yaaaa olabilir dediğiniz gibi bu haftada çıktıgını düşünüyorum çünkü daha öncr yoktu olsaydı farkederdim
Hilgl Ben de ben de yaşadım hatta post açmıştım canım doktora sordum bakmadı ama varissel bişey olabilir dedi bebeğin baskısıyla oluyormuş ben de ağda yaparken farkettim acı ağrı yok ama klitorisin arkasından aşağı doğru sarkan bi et parçası gibi kist bile olabilir diye düşünmüştüm bakalım çatı muayenesi olurken doktor ne dicek
Rabiamasat Hilgl Aynı şeyleri yaşıyoruz evet dediğin gibii bence doktorum daha önceki muayenemdede görmüş olabilir ama bişey demedi banaaa nedense
Krm Rabiamasat ha öyle bir şey tam anlamamisim kusura bakma gereksiz endişe yapmana sebep olmak istemem. Şimdiden geçmiş olsun öyleyse.