MadameHappy34 43 saat bekleme sonucun da doğum bekleme odasına geçtim kızlar,suni sancı verilmeye başladı,dua bekliyorum..😣😣ama çocuğum sancı varken uyuduğu için sorun oluyor.
Sevilayms MadameHappy34 Allahım saglıcakla kucagına almayı nasip etsin 🙏🏻 Güçlğ ol bolca dua et canım . Elıne aldıgında unutulacak bunlarrr🌸
Mustafayigitvebeytugannesi MadameHappy34 benimde suni sancı da bebeğimin kalp atışları yavaşladığı için vermekten vazgeçmişlerdi kendi sancimla doğum yaptım. Allah’ım sabır versin bir avazda kurtul bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına al inşallah 🤲
MadameHappy34 Mustafayigitvebeytugannesi bende de kendi sancım beklendi ama ilerleme olmadığı için suni sancı mecbur oldu biraz.,
Denizinci MadameHappy34 hayırlısı ile, sağlıklı bir doğum yapmanızı diliyorum . Bana da 6 saat suni verdikten sonra kendi sancılarıma geçtim. Orada açılma daha hızlı oldu. Sizinde öyle olacaktır.
MadameHappy34 Denizinci Busel Sila66 Durubebegim 1anne2bebek__ Aaaysee kubrablakx Syma_07 NewMom__ Mustafayigitvebeytugannesi 1anne2bebek__ Busel İlk sancı 1 gibi başladı kızlar 4 gibi doğumhaneye geldiğim de bakıldı o kadar sancı ya 1.5 açıklık var ilerleme yok 3.cu günümüz bugün hastane de,çocuğun kafası yakın diyorlar ama oğlum da tık yok ben 80-90-100 sancılar yaşarken benim sıpa uyuyor,o yüzden öncelik bir panik yaşandı neden sancı varken uyuyor diye. O yüzden direk indirdiler aşağı,kanamam var su ile karışık. 4 saattir suni sancı veriliyor ama bebek hala sert oynamıyor da çabalamıyorda..🤷♀️🤷♀️ Dualarınızı bekliyorum. 😔Doğumu böyle hayal etmemiştim çok yoruldum. Açılma olana kadar her şeyi deneyeceğiz diyorlar. Sezeryan söz konusu bile değil çocuğun can tehlikesi olmadığı sürece.