Ygz_betul1 asilbabysmother kesinlikle GÜMÜŞ KAPAK AL bende çok çektim 1 buçuk ay denemediğim yöntem kalmadı krem de kullandım ama geçirmedi gümüş kapak aldım geceli gündüzlü taktım hemen düzeltti hafif kızarsa bile onu taktım hemen kesti çok iyi kesin çözüm.
-_Esra_- asilbabysmother Öncelikle bebeğiniz hayırlı olsun Allah anneli babali büyütsün maalesef ben de bu göğüs yarası derdini Çektim eczaneden kakao yağı al 30 40 TL gibi bir şey daha sonra bir cevizi ikiye böl içini boşalt sadece kabukları kalsın kakao yağını bıçak yardımıyla kazıyarak ceviz kabuklarının içine doldur ceviz kabuklarını ikisinide göğsüne kapat iki gün içerisinde geçecektir geçmiş olsun
Ebus2045 Eceecim ah çok iyi anlıyorum seni bende öyle hissetmiştim yanlış hatırlamıyorsam 2 ay kadar kullanmistim sonrada korktuğum için direk cikaramamistim bir gün kullanıp birgün bırakmıştım sonra sonra tamamen bıraktım çok zor ve acılı bir süre ama geçecek hiç merak etme canim
Eceecim Ebus2045 teşekkür ederim inş tamamen geçer benim de ☺️ plastik bir de tuhaf kokuyo 🙈😬 iyice nefret ettim şu olaydan
ipekayliz asilbabysmother benim de kaniyordu artık lansinoh krem ve göğüs kalkanı benim kurtarıcım oldu umarım size de yardımcı olur
Senayl34 asilbabysmother gümüş kapağı öneriyorlar bende Alicam en iyisi oymuş denemek lazım birde kaçıncı hafatada doğum yaptın benim de suyum sinirdaymis 3 gün sonra gel olmazsa yatış yapicaz dedi doğumun nasl oldu
Havvaca asilbabysmother gümüş kapak ve ayva jeli bu ikisi her şeye iyi gelir diyorlar ilaçlardan daha iyiymiş
Jesca asilbabysmother kesinlikle gümüş kapak öneriyorum aynı durumlari yaşadım hatta artık meme uclarim kanıyordu can cekiserek emziriyordum gümüş kapak aldım hayatım kurtuldu resmen
91mer Eceecim benim arkadaşım evdeysen gümüş kapağı hep kullanmış ve hiçççç çatlak yara vs olmamış bende aşacağım Birde kremlere 34 haftadan sonra başlanması gerektiği söyleniyor günde 2 defa
Eceecim 91mer valla hamileyken başlamıştım bişeyler sürmeye. Ancak naparsam yapayım yara oldu. İlk 10/15 gün baya kötüydü. Şuan yara geçti ama biraz tahriş var biryerlere değdikçe acıyo😐 umarım sizde olmaz
asilbabysmother Öncelikle herkese teşekkür ederim 😃 kalkan kullandım büyük kurtarıcı. Zeytinyağı ve gümüş kapak yapıyorum 1,5 gündür bakacağız bakalım ona dA 🤷🏻♀️