Merve171214 Hilalbeby çok mide yanması çektim ilk hamileliğimde oğlum çok az saçlı doğdu bence çok alakası yok 😊
Agg0207 Hilalbeby öyle birşey yok canım ya kızım saçlı doğdu baya bı ama hiç mide yanması yaşamadım o yenilen besinle alakalı ve vücutla alakalı bence
Minik-anne06 Bende o durumdayım bûyükler öyle diyor ama uygulama da gece geç yenilen yemekten dolayi mide kapağî da gevşediği icin felan diyor asiri baharatli hazir islenmis gida yerine bunu yiyin sunu felan diyor
Zehra_25x Hamile degilkende mide yanmasi oluyor erkeklerdede oluyor o. Hamilelikte daha fazla oluyor sanrm ekstra yediklerimize dikkat etmeliyiz
Hilalbeby Agg0207 evet size hak verdim gelen yorumlardan sonra bencede hurafe🤣 yediğim yemekler dokundu
elifcicek_07 Alakası yok bence dün usg de oğlumun saçlarını gördük çok güzeldi o kadar çok ve uzunlar ki ama benim hiç mide yanmam yok
CmreKsidar Hilalbeby mide yanması çok cektim baya saçlı doğdu kızım ama mideye olan baskıdan oluyor o mide yanması saçla alakası olduğunu düşünmüyorum.
poyrazin_annesi28 Hilalbeby İlgisi yok. Kesenin içindeki cocuk saçlarını nasıl midene degdirsin ? Zaten açıklamaları da var