Alinleva Haftadan Selam kızlar. Dün artan sancılar ve nişan gelmesi ile hastaneye yattık. Gece boyunca nst ile takip sağlandı. Sancılar hep yoğundu .ama açılmam ilerlemedi . Aşırı şiddetli baş ağrısı yaşadım.İlk önce Sezeryan istemedim(dikiş ve iğne korkusundan )ama sonra kabul ettim . 10 dk içinde hazırladılar beni korkudan titriyorum resmen sağ olsun doktorum ve ebem çok anlayışlı davrandı sakinleştirdi. Sonrasında uyuşma başladı . Hazır mısın dedi doktor ve o bütün dünyaya bedel ağlama sesini duydum çok şükür 🙏 bebeğimi küvöze almışlar erken doğum olunca içerde su yutmuş malesef . Bu yüzden oksijensiz kalmış baş ağrımı tetikleyende buymuş. Büyük heyecanla bekledim odaya inip bebeğimi kucağıma alayım diye . İnince kucağıma alamadım . Şimdi biraz daha iyi çok şükür 🙏 Emzirmek için yanına gidebildim ama hem sütüm yok hem meme ucu küçük.Sizlere önerim ise asla hiç bir şeyi ertelemeyin baş ağrısı geçer demeyin. Sabah kavuşacağız inşallah ama inanın çok zor geçiyor bebeğim orda ben burda sağlığına kavuşsun inşallah dua edin bize🌸
Alinleva Sila66 teşekkür ederim canıöm.ziyaretçi kabul etmemek kaydıyla taburcu edildik ama dikiş ağrısından kıvranıyorum.