Yasemindemirtas Bebeğin günde kaç kere hareket etmesi lazım ? Bide bebek hareketleriniz nasıl ? Cok mu hareket ediyo az mı ? Bugün çok az hareekt etti. Aksam 7 den 7 bucuktan beride hiç hissetmedim ? Ben mi kafaya cok takıyorum bilmiyorum. Herles diyo bebegim cok hareketli. Canımı yakıyo vs. Benim böyle olunca cok takıyorum kafaya :(
Ezgi14 Yasemindemirtas canim ben mesela suyu az icersem bebek az hareket ediyor. Cok icersem cok hareket ediyor onu farkettim. Sen bugum ne kadar su icmistin? Birde endise ediyosan cikolata ye soluna uzan bekle
Ysn Yasemindemirtas bir bardak suya biraz sirke damlar ve ic sonra soluna yat hareket eder Allahin izni ile
Ysn Yasemindemirtas söyle düşün her insan aynı karakterde değil kimisi hiperaktif kimisi çok sakin bence doktorunuzun hareket takibi yaptıracağına plasenta yi kan akimlarini incelesin her bebek bir mi ki her bebek sürekli hareket etsin
Tugbakalenci Yasemindemirtas bende 31 haftalık hamileyim çok fazla hareketli değil doktorumda hiç sormuyor . 1 bardak süt iç sağına yada soluna yat özellikle bebekler akşam 9 dan sonra daha cok hareketli oluyorlar .
Yasemindemirtas Ezgi14 benim su içme sornum hep var canım aklıma gelmiyo ;( ama ne bilim ha her saat hareket etcek diye bisey yok heralde dimi. Sürekki hareket etmezki uyur. Ama kaç saat hareket etmezse tehlikeli acaba :(
Yasemindemirtas Ysn dogru söylüyosun canım her gittiğimde böyle demesi zaten beni bu kadar korkutuyo. :(
Yasemindemirtas Tugbakalenci benim hep soruyo ya :( bide insanlar diyo cok fazla hareketli uyutmuyo beni falan. :(
Ezgi14 Yasemindemirtas sabah 10 aksam 10 kez hareket etmesi gerekmis . siz bence gidin 1-2 bardak su icin. Tatlı bir sey yiyin uzanin hareket edecektir. Etmezse acile gidip bi kalp atisi dinleyin rahatlarsinz