637836mrv Selam kızlar 35+1 haftalık hamileyim mide yanmalarım çok kötü gece yatırmıyor doktorum lansor tablet günde bir defa aç karna iç dedi kullanan var mı işe yarar mı Gaviscon etki etmiyor artık :)
higirl 637836mrv ay doktor değilim ama lansor kullanmak bilemedim ya mide yanması gerçekten insanın yaşam kalitesini düşürüyor ama ya bebekte bir anamoliye sebep olursa Allah muhafaza ama doktor yazdıysa kullanılabiliyor demekki
Nurseandmom Ben de 35+1 im. Gaviscon kesmeyince lansora başladım çok rahatlattı. Gaviscona çok ihtiyacım olmuyor artık
DamlaDemir91 ayy lansor kullanabildiğimizi bilmiyordum.bende ne yaptıysam çare bulamadım herşeyi denedim gaviscon ve rennie falanda etki etmiyor burnuma kadar yanıyorum şuan bile uykular haram oldu 😞 hemen lansor denicem yarın sabah inşallah çözüm bulurum
637836mrv DamlaDemir91 bende öyleydim canım doktoruma artık dayanamıyorum mide yanmasından dedim lansor yazdı sen yine de doktoruna danış yazsın öyle kullan :)
637836mrv higirl ilk 3 ay organ gelişimi olduğu için kullanılmıyor zaten ama dayanılacak gbi bişe değil çeken anlıyor :) bi sıkıntı olacak olsa yazmazdı diye düşünüyorum :)
Pamukbebegimm higirl doktorum yazmıştı parolla aynı etken madde rahatlıkla kullanılabilirsin demişti ben içtim kızım şuan bir aylık bir sorunumuz yok çok şükür ☺️
637836mrv DamlaDemir91 parola da doktorunuza danışın diyor tabiki danış öyle kullan doktor söylemeden bişe kullanmayın tabiki
DamlaDemir91 637836mrv evet sorayım ay inşallah deneyebilirim.hamileliğim bal gibi geçiyordu o kadar mutluydumki herşey mükemmel gidiyor diye taa ki 30 lu haftalara gelene kadar.sırf bu yüzden biran önce doğurmak istiyorum 😂
daryaost eşim hep yillardır lansor içiyor bir kere doktora sorduk sende kullanabilirsin dedi. sonra başka doktora gittik docent diye oda dedi lansor kesinlikle yasak hamileyken 🙄 kafa kariştı sonra
637836mrv Pamukbebegimm bi de artık bünye alıştı mi nedir gaviscon bana mısın demiyor her gece zulüm resmen
Pamukbebegimm 637836mrv sade soda iyi gelirdi bana ama onlar anlık çözüm lansor en az iki gün rahatlık ☺️
DamlaDemir91 Pamukbebegimm evet herşey anlık bütün şuruplar tabletler soda süt herşey 15 dk iyi sonra yine aynı.hemde 2 gün diyorsun allahım daha ne isterim 🤗
637836mrv Havvaca onu da denedim canım anlık geçiriyorlar ya da benim çok kötü oluyor artık bilmiyorum
Pamukbebegimm 637836mrv mide yanması çok zor ben ilk gebeligimde çok çekmiştim bunda çok şükür lansor sayesinde rahattım☺️