Gonul00 hiç öyle düşünme çiçeğim. Benden kan alırlarken bile fenalaşıyordum ben. Ama normal dogum yaptım şimdi yine hamileyim 31 haftalık nasipse yine normal doğum istiyorum. Sancıdan korkardım ben mesela nasıl olucak nasıl dayanacağım diyordum kendi kendime. Ama hiç korktuğum gibi olmadı benim doğum sancim sabahtan başladı. İlk önce gaz sancısı gibiydi. Sonra akşam üstü adet sancisina döndü akşamda 11 gibi kendi sancim başladı. Bumuymuş yani doğum sanciia dedim 🥲 yaklaşık 3 saat evde çektim sancıyı ara ata giriyordu belime vuruyordu agrisi hemen duşa girdim sıcak su iyi geliyordu 😇 sonra takip ettim sancıyı 2 dk da 1e düşünce hastaneye gittim ve 6 cm açıklık vardı. Saat 2.30 da hastaneye gittim 4 gibi doğum yaptım. Zor olan kısım bebek doğmadan önce 3-4 dakika öncesi sanci sıklaşıyor o ara o yüzden zor geçiyor o 3-4 dakika zaten sanci gelince ikinma hissi geliyor doktorlar sanci gelince olabildiğince ıkın diyorlar ben 3 ıkınmada doğum yapmıştım.
Rabbım öyle bir güç veriyorki o an herşey olup bitiyor. Ben bundan mı korkmusum diyorsun. Güzel düşün güzel olsun aşkoo ben bile doğum yaptıysam herkes yapar 🤭😅