SaHil_Hayat Damla valla şu 10 haftayı geçirebilen varsa helal olsun 😅 😅 artık hala 35 de miyim hala falan oluyorum 😂psikolojim bozuldu yol beklemekten
Damla tunasmom bende en son 25+2 de gitmiştim 815 gr 30 cm di o zaman daha sonra devlete gittim de zahmet edip söylemediler
Damla Zeyneparsln ben arada bir devlete de gidiyorum bu hafta gittim 2 hafta ilerde olduğunu söyledi ama boy kilo söyleme zahmetinde bulunmadı pazartesi kendi doktorum ne diyecek çok merak ediyorum
Damla Ayseguldemir698 kilo boy biliyor musunuz devlet hastanesine gittim bu hafta 2 hafta ilerde olduğunu söyledi normalde özelde takipliyim kendi doktorum ne diyecek merak ediyorum
Suleglpk_22 Damla Tahminde buldu da kesin birşey söylemedi 17 haftalıkken gidicem o zaman net söyler heralde
Zeyneparsln Damla Bende devlete arada gidiyorum devletteki ben sordum da anca öyle söyledi işte. Bende kendine doktoruma 9 unda gidicem
Damla Zeyneparsln insanı özele gitmeye zorluyorlar resmen hiç memnun değilim ama ne olur ne olmaz bilgilerim olsun diye arada uğruyorum 😏