Ogretmenms Canım hamişler gebelikte yüzünüz için kullandığınız güneş kremleri hangileri fikir alışverişinde bulunalım 🌺🥰
Ao526- Ogretmenms Solante Pregna güneş kremi koruyuculuğu ve nem oranından dolayı tamamiyle gebelere özelmiş. Doktorumun tavsiyesiyle başladım. Çokta memnunum. Zaten solante kullanıyordum 🙏🏻 Hamilelikte Pregna yı aldım
MerveeMerve Ben yillardir solante pigmenta kullaniyorum, hamileligimde de ona devam ettim degistirmedim
Ogretmenms MerveeMerve ben hamileliğimden önce la-roche posay ve heliocare kullanıyordm ama hamilelikten sonra bıraktım daha doğal içerikli bir krem arayışındayım şuan
Aysmrezu24 Bende solante hamileler için olanı yeni aldim ama cildim kustu onu😔 bana iyi gelmedi heralde😔
Ao526- Aysmrezu24 Arkadaşımında öyleydi yüzünü yıkıyordu hafif ıslak nemli şekilde sürüyordu sonra kusmadı dedi çok güzel emdi dedi. İsterseniz sizde öyle deneyin 🌸
Ogretmenms Aysmrezu24 yaa yorumlarda falan var mı öyle bişy bi baksaydın kuzum belki farklı bi kullanım önerisi vardır 🌺
Aysmrezu24 Ao526- yaa oylemi. O zaman yarın öyle deneyeyim. İnşallah sıkıntı olmaz çok teşekkür ederim🤗
Linaa90 Ben de hamilelikten önce solante kullanıyordum hala ona devam ediyorum lekelenme hiç olmadı şimdiye kadar