Umudum270 Kızlar adetime 2 gün var karın ağrısı hafif batma kasik ağrısı ve göğüs ucumun çevresi bana göre geniş ve kararmış gibi bunlar belirti olabilir mi biliyorsanız yorum yapar mısınız lütfen ,,🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Ao526- Umudum270 Adetime 3 gün varken kasıkta ağrı ve göğüste dolgunluk hissi vardı 🙈 zaten vücut farklı sinyaller veriyor. Bide yerleşme kanaması geldi benim. Regl olmam gereken günde akşam erken gebelik testi yaptım öyle çıkmıştı. Göğüs halkasında koyulaşma 7. Hafta gibi başladı şimdi 24+0 baya koyu ve halkaları geniş. Eğer şüphen varsa ve sabırsız isen erken gebelik testi yapabilirsin ❤️
Umudum270 Kubra-kerem kaset test yaptım bugün negatif çıktı maelesef ama Şırnak istedim şişkinlik akıntı uykuya zaten düşkün biriyim hiç kalkasim falan gelmiyor yaptım negatif çıktı 2 günüm var 🥺
Melek__55 Umudum270 yumurtlamdan sonra devam eden göğüs ağrısı karın ağrısı sancı oluyordu adet olacak gibi bel ağrısı bunları hatrlyorm ozmnda ovulasyon testi kullanmıştım adeten bir hafta önce öğrendim
Umudum270 Ao526- öyle demedim dolgunluk var gibi ama agrı sızım yok ben kilo alıyorum sürekli şu sıra ona yorumlarım anlamam bile 😂😂