Prenses016 MrcnMlk erkek derken gösterdi mi canım bu da pipisi diye 😅 nasıl yanılmış hayret bu arada benim ki de inşallah yanılmıştır ben mutlu olurum😂🙈
MrcnMlk Prenses016 evet fotografi bile vermisti 🙄 saglikli olsun hayirlisi olsun insallah benim ilk cocugum hic farketmez hepsi kiymetli ama insan kendini bi hazirlamis oluyor cinsiyete 🤷♀️☺️
Eluf Zuleyha1- alla alla 25 hafta net bi hafta ya erkek demekki çok merak ettm haftaya gittgnde netlesdgnde bana da söyle merak ettm valla bu nasıl bisey
Sabiha-1268 Sedoscum merhaba siz kız derken hangi devlet hastanesi dedi bacak arası boş dedilermi acaba
Sedoscum Sabiha-1268 Çayırbaşı kadın doğum araştırma hastanesinde kız dediler bacak arasıyla hiçbir bilgi vermediler ta ki 26. Haftaya kadar sonrasında erkek dediler detaylı ultrasona girdim orda erkek çıktı 🤷🏻♀️
cokkasmabeabi Zuleyha1- bana da 17de kız dediler sevindim herkese de söyledik erkek derse naparim 😂😂 ayrıntılı bekliyordum ya ona da güvenim kalmadı
Prenses016 MrcnMlk evet canım ilk hiç fark etmiyor da ikincide görürsün sende insan olmayanı merak ediyor😊 bende de kapı gibi pipi resmi var belki kordondur bakalım değişir mi merak ediyorum 😅