Tanembebek5 Acaba bebeğin suyu da azalıyor mu? Bu akşam biriyle konuşurken doktoruna söyle bebeğin suyu azalıyordur bana da doktorum uyarmıştı hamur işi ve şekeri bıraktırdı iyi bir sey değil böyle idrar kaçırmak dedi. Zaten son haftalardayım iyice tedirgin etti kadın 🤦🏻♀️ aranızda bu durumu doktora soran var mı?
yaseminaltintas Tanembebek5 Kusarken altima saril saril isedigimi biliyorum 😂 Abartmislar benim de bir arkadasim var akintim var diye cocugun duser dedi ondan beri bisey olursa doktora yaziyorum sadece kimseyle paylasmiyorum 😂 Hapsirip oksururken benim de kaciyor bebek baski yaptigi icin oyle bazen durup dururken tekme atinca bile kaciriyorum
Ndkr Tanembebek5 Ay yok artık bebek suyuyla çişin alakası yok ki 😂😂 sadece mesaneye çok baskı oluyor büyüdükçe gülerken bile kaçar yani 😂😂korkutma kendini zaten son haftalardaymışsın sık sık Dr kontrolü oluyor orda sıkıntı olsa söyler azalma vs suyu hep ölçülüyor
Aylinur Tanembebek5 bendede oluyor bu durum doktor idrardır dedi. Yinede kafanın rahat etmesini istiyorsan amnisure testi diye bişey var onu yapıyorlar su mu akıntı mı belli oluyor
Ozdbtl Durup dururken hamilenin idrar kaçırmasından bahsetmemiştir herhalde doktorunuz. Hapşurunca öksürünce tanıdığım tüm gebeler idrarını kaçırırdı bende dahil :) Bebeğin suyu ile kaçan idrarın ilişkisini anlayamadım
Tanembebek5 Ozdbtl Tam olarak anlatamadım sanırım. Sohbet ettiğim kadın sordu idrar kaçırma yaşıyor musun ben yaşadım iyi bşr sey değil doktoruna sor diye
Tanembebek5 yaseminaltintas ya benim epeydir var aslında bu durum 😁 ama doktora söylemedim hiç ondan aklıma takıldı soran oldu mu diye 😅
yaseminaltintas Tanembebek5 Ben sordum gayet normal dedi😂 Hatta soruyi bitirmeden hocam ben idrar ka.. Dedim normal normal takma kafana dedi 😂
Birglbiray Bebek mesenaye baskı yapıyor kaçırmayan hamile var mıdır sanmam 😂 çok saçma bir şey söylemiş idrar ile su ne alaka ha o kadın belki suyunu idrar sanmıştır doktorda uyarmıştır bu farklı bi mevzu ama idrar kaçırmakla suyun bi alakası yok 🌺
Sena-cy00 Bende de oluyordu doktoruma sorduğumda en son geçen ay olabilir normal demişti şükür suyu falan iyi azalma yada sızdırma yok dediydi şükür..
muser24 Bu postu gördüğüme çok sevindim. Ben de aynı şekilde öksürünce hapşırınca kaçırıveriyorum ve bunu doktoruma söylemeye de utandım 🙈 demekki bu bütün hamilelerin yaşadığı bir şeymiş 🙊
Havvaca Valla benimki cisim gelince idrar torbamı tekme manyağı yapıyor. Hiç sabrı yok çişime 😂 hapşırmak öksürmek bunları geçtim. Çişim gelir gelmez gitmezsem kaçıyor bebiş yüzünden 😂
Tanembebek5 Ndkr hiç suyu ile alakalı da bir sey demedi 😅 demek ki normal yani ama bende e idrar kaçırıyorum demedim aklıma takıldı akşam 😁
Sena-cy00 Tanembebek5 Benim genelde idrar hapşurunca, öksürünce veya kusunca kaçıyor istemsiz.. Ama bunun yanında idrar kaçırmasam da her sabah çamaşırımda baya bir ıslaklık oluyor gene istemsiz veya uyurken kaçırıyor olabilirim diye düşünüyorum ama kıyafetimi veya yatağı ıslatacak kadar olmuyor sadece çamaşırımı ıslatacak kadar oluyor.. Yani şükür doktorum bana bu konuda normal dedi ama siz yinede kendi doktorunuza sorcaksanız sorabilirsiniz ☺🌸🌸🌸