hms Tgcgkhn valla siz dikkat edin ilk hanileliğimde pandemi zamanı 20 kilo aldım veririm dedim veremedim. siz gece salatalık yiyin. benim gibi yapmayın o kilolar veril iyi cok kafaya takılıp sonra
Mrsfly Tgcgkhn afiyet bal şeker olsun canım 4 kilo çok da fazla değil airfryer de çok yağlı olmaz zaten.
Busel Tgcgkhn bende öyle yapıyorum doger türlü yağda mahvediyor cidden philips olmasa napardim bilmem🤣 afiyet olsun
Tgcgkhn Busel tefal xxl aldım Philipsin temizlemesi zormuş ya ama iyiki almışız menemen bile onda yapıyorum haha 😂
Tgcgkhn hms şeker yüklemesinden sonra diyete girerim muhtemelen evlenmeden önce 90 kg idim o hatayı yapmam artık şuanda 55’ten 59 a çıktım :)
hms Tgcgkhn maşallah ne güzel zayıflamışsın inşallah bende eski kiloma dönerim bende 56 kiloydum. vermedim bi türlü.
Tgcgkhn Busel üst kısmı ya ısınan yeri var ya 🤦🏼♀️ birde reflün varsa doktoruna danış pulcet mide koruyucu o olmasa ölürdüm şimdiye ben ya
Busel Tgcgkhn orasini da isitiyorum ilk siliyorum sonra falan canım. Rennie içiyorum zaten dogurcam 1 haftaya 🤣 temennim o