Kızlar selam 34+4. Haftamızdayız saçlarımda çok fazla beyaz var ve çok rahatsız olmaya başladım saçımı boyatmak istiyorum ama tedirgin oluyorum bebeğime bir zararı olur mu aranızda boyatan var mı?

shlmv22 bitkisel içerikli boya öneriyorlar genellikle. Benimde baya dibim geldi baya baya 🤣 ama doğurduktan sonra boyatıcam inşallah

Doktor 15 haftadan sonra boyayabilirsin dedi açık havada kokuya fazla maruz kalmadan sıkıntı olmaz dedi şuan 35+5 olduk üç kere filan boyadım

Ben bayan kuaförüyüm devamlı boya kokusuna mağrus kalıyorum . Allah’a emanet tabiki

Ombre yaptırmak istiyorum oda baya uzun sürüyor o yüzden tedirginim aslında🥺

shlmv22 19. Haftamda normal boyayla boyadım. Bende de çok beyaz var. Şimdi 34+3 Bikaç haftaya yine boyayacağım. Doğal denilenler de ne kadar doğal bilmiyorum. Ağzıma 2 tane 😷 maske taktım balkon kapısına doğru oturdum ablam hemen boyadı. Yıkarken de saçlarımı aşağı atıp iyice duruladım ağzıma boya suyu girmesin diye sonra normal duş aldım

shlmv22 valla bekleyin derim ya bebeklerimizden hiç bişey önemli değil bence ilk gebeliğimde de doğurduktan 4 ay sonra boyatmıştım🤣bende ki sabır da iyimiş

1anne2bebek__ düz boyaya boyasam bende öyle yaparım herhalde bu kadar bekledim biraz daha mı beklesem diyorum ama çok rahatsız oluyorum😏

shlmv22 bense de durum aynı dipler bembeyaz ve kaşıntı oluyo boyatmak ve boyatmamak arasinda kaldım 🤔

1. Haftamda ombre yaptırdım ama diplere kesinlikle değdirtmedim birde kokusuz amonyaklı açıcı kullanıldı. Çok şükür bebeğim sağlıklı ve doğmak üzere 🤲

Syyma beyazlarım olduğu için mecburen önce dip boya sonra oöbre yaptırmam lazım 🤦‍♀️

shlmv22 o zaman riske girme canım doğunca yaptırırsın. Psikolojik olarak insan kendini çok kötü hissediyor seni çok iyi anlayabiliyorum ama bebeklerimiz için değer :) bende yaptırırken çok fazla düşünüp araştırmıştım

shlmv22 ayni durumdaydim, gecen hafta 34ken phyto ile boyadim. Bi de 4.ayimda boyamistim. Phyto biraz tuzlu ama hem guzel beyaz kapatiyo hem de en tatavasizi o gibi. İlk gittigim doktor asla ama asla boyama sacini demisti ama o kadar da degil yani. Cocuk da dayanikli olsun, azcik alissin zorluklara 😂🙊

Syyma haklısın canım az bisey daha bekleyeyim ben😂