Rmysa41 Kocaeli şehir hastanesinde ultrason resmi veriliyormu acaba yada video çekmeye izin veriyorlarmi
Sultannbstrk Rmysa41 resim yok video için de doktorunuza bağlı büyük ihtimal çünkü bana bebeği bile göstermediler
Sultannbstrk Nidabade maalesef tek alıyorlar aslında odaları kocaman ama almadılar hangi doktora gideceksiniz
Uykucukzz1 Baharrr9041 merhaba ben girdim. Detaylı ultrasona eşi alıyorlar. Ve ilgilenen doktor çok iyiydi. Konuşması tavrı falan harikaydı
Sultannbstrk Nidabade detaylı ultrason çekilmedim muayene gittim ama gittiğim doktorla alakalıydı herhalde çok kötü yorumlar okudum burda da sizin ki iyi geçer inşallah
55Ozge41 her doktor almiyo iceri benim doktorum mustafa goktan cok iyi bi doktor esim ve cocuklarimla beraber girdik odaya
Baharrr9041 Çok teşekkür ederim cevapladığınız için peki randevu nasıl alınıyor size zahmet onu da söylermisiniz 😊
Uykucukzz1 Baharrr9041 gittiğiniz kadın doğumlu sizi perinotojiye yönlendirecek ve size bir kağıt verecek. Sizde o kağıtla perinotolojiden randevu alacaksınız. Ben bu şekilde yaptım