Avukatanneee Detaylı ultrason fotoğrafı ile bebeği arasında fark olan var mı acaba yani bebek doğduğunda detaylıdaki haline benziyor muydu 😂😂
Mrsfly Avukatanneee hahahahah inşallah benzemez çünkü benimki detaylıda uzaylıya benziyordu 😂👽 muhtemelen gerçek halleri farklıdır, yani inşallah 😂😂😂
Gulnara25 Avukatanneee doğuncaya kadar baya büyüyor yaa. Bence fotoğrafla hiç alakası olmuyor hatta )) son günlerinde yapılan ultrason resmi daha çok benzer bence
Bebiskosuu Avukatanneee ay benimki detaylıda miniş burunlu köfte dudaklı bi Kıza benziyor inşallah öyle olur 🥹🥹🥹
Dudu1988 Avukatanneee benimkiler aynıydı kime benzerlikleri bile netti öylede oldular şimdi 3 cuyu beklyrz detaylıca girmek için sabirszlaniy4m
Avukatanneee Mrsfly valla bende bugün aldımda elime fazla yüzünü göstermesede çok tatlıydı inşallah benzer diyorum 😂😂😂
54h Mrsfly merhaba yorumunuza bu yeni denk geldim bebeğiniz nasıl oldu benim de ultrason da öyle gözüküyor
Avukatanneee Bebiskosuu benimkinde aynı öyle oğlan erkek kardeşime benziyor inşallah göründüğü gibi gelir sürpriz yapmaz 😍😂
Bebiskosuu Avukatanneee sağlıkla sıhhatle gelsin hepsi ama ben ağzım boş kaldıkça ayrıntılı dua ediyorum efendimiz isteyin ki verilsin diyor sonuçta 😂😂 beyaz tenli gamzeli saçlı vs ayrıntılandırıyorum hshshshs
nurbanu-y Avukatanneee detaylıdaki hali 3 hafta sonraki haline bile benzemiyor😂 bazen diyorum bu benim bebeğimse bu kim😂 o kadar alakası yok
Mrsfly 54h hahahaah uzaylıya benzemiyor 😂😂 ilk 2 ay epey çirkindi ama bize göre ama şimdi epey güzel bir kız olduğunu söyleyebilirim 🙂🤣
Adenmom_ Avukatanneee 32. Haftada doktorumun verdiği renkli ultrasonda ki yanaklar ile aynı yanaklardı 😂