Emotion123456 Kızlar geçen ay klomen kullanmıştım olmadı bu ay femera kullanacağım prospektüsünde meme kanser sonrası kullanılır yazıyor kullananlar fotosunu atabikir mi ilacın
Bsra_1998 Emotion123456 bende bu ay kullandım fakat dün adet oldum pazartesi çağırdı tekrardan doktor ilaç meme kanserinde de kullanılıyormus bunu doktorum söylemişti bana aynı zamanda yumurta gelişimine de faydası varmış o aklını karıştırmasın yani
minikumutlar Emotion123456 evet çok ağır bi ilaç kanser tedavisinde ve ilacın içinde olan birşey yumurtayı büyütüyor bende kullandım
777kunfeyekuner Emotion123456 evet o amaçla da kullanılıyormuş. Yumurta büyütme etkisi de olduğu için çocuk sahibi olmak için de kullanılıyor. Ben de üç aylık hamileyim femara ile hamile kaldım rabbim size de nasip etsin inşalalh 🥰🥰
umut123_ Emotion123456 hiçbir sıkıntı olmuyor bende kullandım hatta düzensiz kullanmama rağmen tuttu çok etkili bir ilaç yumurtaları geliştiriyor
Emotion123456 Betbet98 pcos teşhisi koydu doktorum öncesinde biz tedbir amaçlı sperm testi yaptırmıştık bi sorun görmedi bu ay da olmazsa hsg çekilelim dedi
Emotion123456 777kunfeyekuner inşallah hayırlı olsun size de amin çok istiyorum ben de geçen ay klomen kullanmıştım bakalım bu ay ne olacak
buket07 Emotion123456 bende 5 gunluk kullandım bi 5 gun daha kullanacağım yumurtalarım yavas buyudugu ıcın. Guzel sonuc alan cok insan var inşallah bizde oyle oluruz
777kunfeyekuner Emotion123456 her şeyin hayırlısı benim ikinci çocuğum iki sene korunmadığımız halde olmadı. İlki de zor oldu. Ama eşiniz de kullansın takviye edici gıda böyle toz şeklinde satılıyor. Ürolojide sperm testi verdikten sonra doktor yazar 🌸
Lafayette Emotion123456 ben de kullanmıştım korkulcak bisey yok. Meme kanserinde de kullanılıyor, yumurta takibinde de.
Ad234sbk Emotion123456 merhaba elinizde eğer famera kaldıysa bu ay ki tedavim için 5 hap lazım sadece karşı ödemeli gönderseniz çok dua ederim
Lafayette Ecrnsuos klomen femera aşılama ben de işe yaramadı. Biz tüp bebek yaptırdık. Ins sizde işe yarar,tabi catlatma iğnesi de verilcektir. Doktor kontrolunde kullanin
Kuzeymiraa Emotion123456 olur insallah ben 22 ay denedim olmadı 23. Ayımda kullandım ve hamile kaldım ilk gebeliğimde