hulyadymzz Kızlar merhaba ben 14+2 haftalık hamileyim bebeğim kız ama doğumdan çok korkuyorum şimdiden aklıma doğum yapacağım geldikçe ağlıyorum bunu nasıl yenicem kendimde anksiyete ve panik atak hastasıyım zaten boğuluyorum resmenn yardım edinn
dgnadl hulyadymzz korkulacak hiç bir şey yok daha 1 ay önce doğum yaptım bende sizin gibiydim düşündükçe tansiyonum düşüyordu ama asla koektuğum gibi değilmiş kendinizi korkutmayın hamileliğinizin tadını çıkartın 🌸
Mrsfly hulyadymzz eğer anksiyeten çok şiddetliyse pskolojik destek alman iyi olur canım, doğum ve gebelik süreci konusunda uzmanlaşmış pskologlar var.
Merveyzc hulyadymzz anlayana kadar olup bitecek bişi korkma bence. bende öyle düşünüyodum da birden oldu bitti gitti hiç bişi anlamadım kızını kucagına aldıgında herşey silinicek aklından ☺️
Gulnara25 hulyadymzz başka şeyler düşünmeye çalış,bi şeyler üret,yeni bi hobi falan edin,imkan varsa kursa falan yazıl. Doğuma çok var ve düşünme bence. Kendiliğinden olup bitecek bi anda zaten ♡
hulyadymzz Mrsfly anksiyetem için tedavi aldim uzun yıllar ama suan almak istemiyorum doğumdan sonra almak istiyorum
Aysmrezu24 Bende normal doğum yaptım kolay değil tabiki ama korkulacak bişey yok. Ve en önemlisi geçiyor o süreç. Şuan 2.ye hamileyim ve şuan kendimi daha iyi hissediyorum ve dahabonce o sureci yaşamış olmama rağmen korkmuyorum. Geçici olduğunu ve sonunda bebeğine kavuşacağını düşün 🤗
Nur1211 hulyadymzz bende çok aşırı korkuyordum ama o an gelince bebeğini kucagina alma heycani gelince bir an önce olsun bitsin istiyorsun ve hiç korkulcak bişey olmadığını anlıyorsun. çok rahat ol doğum benim düşündüğüm gibi olmadi güzel düşün daima hiç korkma rahat ol. Sen rahat olursan bebeğin de rahat olur ve rahat rahat doğumunu yaparsın. Sen gerilirsen bebeğini de sıkıntıya sokarsın rahat ol bebeğini kucağına alacagin anı düşün hep. Şimdiden onları düşünme o an herşey kolaylaşıyor rabbim yardımcın olsun sağlıkla kolaylıkla kucağına al inşallah 🤲
hulyadymzz Çok sagolun hepinizden teşekkür ederim gerçekten içim Bi nebze de olsa rahatladı.Cunku sadece bu aşırı korkuyu ben yaşıyorum sanıyordum..