B5- Kızlar hafif küçük kullanışlı fiyatı uygun bebek arabası arıyorum deneyimli anneler, alıp memnun kalan anneler marka yorumlarınızı bekliyorum
Sadiyes B5- pusetli isterseniz muadili chicco da var o da cok güzel ebebekten bakın derim cok konforlu
Sadiyes B5- chicco goody plus buna puset takılıyor cok hafif kolay katlanıyor ben ya bunu ya da hamilton r1 alıcam.
FcsjM Baby2Go Pegasus 2215 modelini aldım çok güzel kullanışlı ve hafif kabin boy satıcısı bile arabanın üzerine oturdu sağlamlığını gösterdi bize yani bizim içimize sindi isterseniz netten bı araştırın sağlıkla gelsin bebişlerimiz. 🤲😇
FcsjM B5- onlarada puset takılıyor o modele uygun puseti seçiyosunuz. Ön korumaligi çıkıyor onun yerine buseti takiyosunuz bi arastirin isterseniz.
FcsjM B5- bende alicam ama daha bakmadım gidip varmı diye. Benim aldığım farklı modeli var eğer ikili almak istiyorsan yine söylediğim gibi takılıyor 4 Baby Turnahome Drone kabin boy travel sistem Bebek arabasi bu şekilde yaz çıkıyor trendyolda indirimde cnm.😉😇🙋♀️