edanuryc Sağda yazanlar referans aralığı sanırım. İleri hareketlilik düşük, 32 olması gerekiyor. Eşimin ilk sperm testinde 26 çıkmıştı 2 Ay üzüm pekmezi yedi ve yoğurtla polen tüketti 29a çıktı 1 Ay sonra hamile kaldim
Bride_6470 edanuryc solda yazanlar direk alınan değerlermiş sağdakiler temizlenmiş spermlermiş tüp bebek tedavisi yaptırcak olanlar için sperm temizlenmesi yapılıyormuş bizimki solda ki değerler aslı değerler
Minnakkurabiyeveannesi27 Canım ileri hareketlilik cok düşük Zeucit diye bir ilaç var onu kullanmasını tavsiye ederim Takviye edici bir ilaç bitkisel
Bride_6470 Minnakkurabiyeveannesi27 çok faydası oluyor mu bu dediğiniz takviyenin çok duyuyorum ona göte alayım hemem
edanuryc Arı sütü poleni kullandı. Her sabah aksam keçi boynuzu ve üzüm pekmezi 1er kasık, yatmadan polen karıştırıp yoğurt tüketti.
Bride_6470 edanuryc keçiboynuzu özü ve arısütü bal poleni kullanmaya başladı yogurtu da kullanalım o zaman
Minnakkurabiyeveannesi27 Bride_6470 aşırı faydası oluyor birde keçiboynuzu kürü yapın internetten bakın o dahada etkili keçiboynuzu soğuk sikim pekmezi var ondan sabah akşam bir kaşık yesin ayrıca muz butter çikolata ve kavrulmamis badem fıstık fındık kaju ceviz onları da tuketsin
hilaleee Bride_6470 canım benim eşimin %20 ileri hareketi vardı sadece keçi boynuzu özü var heryerde satılıyor onu al içsin düzenli sabah akşam bak gör nasıl duzelicek şuan benim eşimin ki %50 ye cikti
Bride_6470 hilaleee peki sizin eşinizde varikosel varmıydı yoksa tedbir amaçlı mı sperm testi yaptırdınız bizde keçiboynuzu özü aldık ama eşim düzenli kullanmıyo kullanması için söylicem
hilaleee Bride_6470 hayir 3 yıldır çocuğumuz olmuyor o yüzden ikimizde tahlillerden geçtik. Bende polikistik over var yumurtlama bozukluğu yani benden kaynaklı olmuyor çünkü onun sonuçları düzeldi o yüzden esinizde düzenli kullansın canım varikosel yoktu ama
hilaleee Bride_6470 hayir 3 yıldır çocuğumuz olmuyor o yüzden ikimizde tahlillerden geçtik. Bende polikistik over var yumurtlama bozukluğu yani benden kaynaklı olmuyor çünkü onun sonuçları düzeldi o yüzden esinizde düzenli kullansın canım varikosel yoktu ama
Bride_6470 hilaleee benim eşimde varikosel çıktı biz bunun üzerine sperm testi yaptırdık ileri hareketlilik düşük çıktı sizin dediğiniz gibi keçiboynuzu özünü kullandırtcam aynı zaman arısütübal polen ve d vitamini kulandırcam