Mrvkzgdnl Hemoroid oldum kızlar ve cuma günü sezaryen doğuma gireceğim bi sakıncası var mı bildiğiniz ?
Dilekkkk Mrvkzgdnl yok kuzum bende sordum doktor a bende çok sıkıntısını yaşadım gebelikde aksine normal de sıkıntı olabiliyormuş belli bi şeyden sonra ıkınırken
Bushra21 [bilinmeyen] bu kadar açık laflarla konuşmanız. Çok ayıp bence biraz daha nazik olun sizin aklınız var da ne olmuş ağzınızdan çıkanı kulağınız duysun önce bide 3 çocuk annesi olacaksınız siz onları böyle yetiştirirseniz vay halinize
Mrvkzgdnl Bushra21 kesinlikle size katılıyorum. Benim vereceğim cevabı vermişsiniz ağzınıza sağlık. 👏👏
Simgeoncuozer [bilinmeyen] Ikinmanin dikişlerine zarar vereceğini düşünmüş olabilir son derece de doğal bunu düşünmesi.
Mrvkzgdnl Simgeoncuozer kesinlikle, her kötü etkisini düşündğüm için sormak istedim. Ama 3 çocuk annesi olupta bize akıldan bahseden ama kendi bundan yoksun olan hemcinsim adına üzüldüm açıkçası.
Simgeoncuozer Mrvkzgdnl Baskasina cahil derken üslubuna dikkat etmeyen insanlara söylenecek fazla bişey yok bence. Boşver
ayaniz [bilinmeyen] bu nasıl bi uslüp ? Ne münasebet bu sekilde konusabiliyorsunuz. İnsanlar istediği soruyu sorarlar, anne olacaksınız birde yazık. Adminler sizle ilgilenmeli bence @adm
Bushra21 [bilinmeyen] bi girin bakın bakalım sayfama sizin kadar saçmalamış mıyım siz yazdıklarınızı marifetmiş gibi anlatıyorsunuz ayıp burası kapı önünüz değil terbiyenizi takının öyle konuşun bu nasil bir usluptur ya
Rstasar [bilinmeyen] yavrum lu konusan sensin aldigin egitim yorumlarindan belli sokak agziyla konusuyorsun senin gibi insanlarla muhattap olmak ancak seviye dusurur sikayet ettim yorumunu yapabilecegim daha fazla birsey de yok
Mrvkzgdnl [bilinmeyen] sen kendi aklını kullanmaya bak bence, ben gayet ne sorduğumun bilincindeyim. Dürüst olmak böyle bişeyse beceremiyorsun.
Nergiz31 [bilinmeyen] siz onun agrisini ya bilmiyorsunuz yada buraya boş konuşmaya geldiniz kızda biliyor götünden dogamayacagini o bi anne adayı sonuçta bu sekil konuşmak hiç hoş birsey değil terbiyesizliginizin lüzumu yok 😡😡 isteyen soru sorar burda ki kız saygısını bozmamış sizde edep olsa bu tarz kelimeleri ağzınıza almazsınız seviye düşüklügü sadece
Mrvkzgdnl Nergiz31 kesinlikle öyle, sırf ağrısından ötürü sordum. Çok kötü bi ağrısı var malesef :( Sezaryen günü dayanabilir miyim diye. Yoksa 2. Sezaryenım herşeyin bilincinde olan biriyim şükür ama arkadaş kendi kalitesinde konuşmak istemiş belliki. Böyleleriyle pek muhattap olmamak lazım canım.
Dilekkkk [bilinmeyen] canım gidip baktığımda nedense hep Ağzın bozuk konuşmuşsun milletin önü arkası peki Seni mi gerdi ki yorum yapıyorsun 🤷♀️ Bu tarz konularla ilgileniyorsun görüyorum da Bence toplumda daha saygılı konuşursan insanları sene kale alır Düzgün bi cevap alırsın bu kadar kişi boşuna üstüne geliyor olamaz
Rstasar [bilinmeyen] @adm admin lutfen bu terbiyesizin yorumlarina mudahale edermisiniz? Yazdigi yorumu okuyun lutfen bu programda boyle seyler olmamali soguyorum artik bu nedir hakaret eden edene ?