sarellem55 Kızlar nasılsınız Lansinoh göğüs ucu kremini doğumdan önce kullanmaya başladınız mı kaçıncı haftada başladınız
annesiylebali sarellem55 tercih meselesi diye düşünüyorum ama bence gümüş kapak kullanın güzel annecim, doğumdan bir hafta önce kullanmaya başlarsanız harika oluyor
Senayl34 sarellem55 gereksiz pahalı bence annelerimiz göğüs ucu kremi mi kullanmış Allah aşkına işe yaradigi falan yok bir bardak suya çay kaşığı karbonat koyup pamukla surdugunde daha iyi geliyor
Sena00 sarellem55 benim ikinci gebeliğim ilk kez bunda yaşadım doğum yapmadan önce göğüslerimin yara olmasını dediğiniz kremi hiç kullanmadım ama nisavit göğüs kremini kullandım sadece bir kez hemen eski haline geri döndü ilk doğumumdan sonra da yara olmuştu hemen geçirdi tavsiye ederim
Denizkaramuk cauuv1 benim 20. Haftadan beri sütüm geliyor sütüm geldiği için göğüslerim kurudu cok hassaslaştı 20. Haftadan beri kullanıyorum göğüslerim pamuk gibi oldu hassaslığı gitti ben tavsiye ediyorum cok faydasını gördüm
Aynr1380 Lansinoh bende hiç işe yaramadı arkadaşlar saf zeytinyağı varsa inanılmaz işe yarıyor . Hem emzirmeden önce silmeniz ede gerek kalmıyor . Krem sürünce mecbur emzirme öncesi silmeniz gerekiyor krem yememesi için
sarellem55 Aynr1380 evet saf zeytinyağ duydum onuda Lansinoh silme gerektirmiyormus deneyeceğim bende
cauuv1 sarellem55 bende o kremi aldım ama şimdi kullanmıcam yara olursa dogum sonrası bi iki kez kullanırım
Seran sarellem55 bunu merak ediyorum ben de emzirmeden önce süt sürüyorum etrafına tekrar ama yine de emin olamadım zararlı olur mu
Denizkaramuk cauuv1 kremlerin amacı yara olmasın diye. Yara olursa kullanırım mantığı doğru değil yara olmasın diye kullanmanız gerekiyor.
sarellem55 Senayl34 herkeze aynı etkiyi göstermiyor maalesef bazıları daha hassas önceden de kullanmamışlar ama herkezin bi meme ucu yara acısı kalmış aklında inşallah bizde olmaz
33begum sarellem55 1. Bebeğimde kullandım lansinoh olmasa emziremezdim 2. De gerek yok dedim ilk emzirmeden sonra hemen eşime git al dedim olmazsa olmaz bence şimdi doğuma giderken alıcam kesinlikle
alya00 sarellem55 1 hafta önce kullanmaya başladım. Fakat etkisini görmedim göğüs kalkanı kullanıyorum