minikoannesi123 İyi akşamlar, İstanbul Bahvelievler ve çevresinde hastaneye giden arkadaşlar ortalama doğum ve muayene fiyatlarıniz nedir? Ayrıca doktor indirimi oluyor mu, bilgisi olan var mı?
Denizkaramuk minikoannesi123 Ben bahçelievlerde Erkan Akana gidiyorum. Klinik doktoru. Muayenesi 750₺. Bahçelievler Memorial ile anlaşmalı doğum da 30bine denk geliyor
oznr3434 minikoannesi123 bahçelievler Medipol e gidiyorum muayene ücreti 500 TL normal doğum 1 ay önce sorduğumda 12 bin isteğe bağlı sezeryana 25 bin TL fiyat verdiler zorunlu sezeryanda yanlış hatırlamıyorsam 15 bin falan
Melike1234- minikoannesi123 güneşli meydanda Vakıf bakın üzerinde op. Dr Eray balcan var ona gidiyorum muayene ücreti 350 tl nst ücretsiz son haftalarda hafta da bir gidildiği için hastane ortamı gibi bir hafta ücretli muayene bir hafta ücretsiz kontrol oluyor tahliller isterseniz dışarıdan yaptirabiliyorsunuz doğum için de yenibosna safa hastanesi ile antlaşması var orada yapılıyor suan normal 6 sezaryen 8 isteğe bağlı sezaryen 9 bin di ben çok memnunum arastirabilirsiniz isterseniz çoğu yere göre de gayet uygun
minikoannesi123 oznr3434 ben de Aile Hastanesi’ne gidiyorum normal ve sezeryan fiyatı aslında sizinkiyle aynı, sadece bana hiç isteğe bağlı vb. olarak ayrı bir fiyat vermediler. En son birkaç ay önce sorduğumda bu fiyatı verdiler, özellikle zam gelecek mi dedim yok dediler. Umarım öyle olur
n160822 Melike1234- merhaba şu an hangi hastanede doğum yaptırıyor acaba? Ve doğum ücretini biliyor musunuz
Bebiskosuu oznr3434 zam mı gelmiş acaba o kadar değildi opr doktorların 7500dü normal 12 dediğiniz Sezeryan mıydı
Melike1234- n160822 ben gayet memnunum ikinci oğlumda tanışmıştım kendisiyle dogumumu kendisi yaptırmıştı suan 3.hamileligim ve 38.haftamdayim hala da memnunum çok güzel ilgileniyor güler yüzlü sevecen