Emne3232 Kızlar ilk kizimin bazı bebek kiyafetleri var sararmis bazı yerleri ikinci bı kızım olucak ona giydirecegim neyle yikarsam çıkar acaba durmaktan sarramks yemek lekeesi degil
mnli Emne3232 komşum boron dedi bir de e bebekte çamaşır suyu tozu diye bişey varmış benim de oğlumdan çok az bişeyler var ama maalesef sararmış aynı şekilde iki yöntemi de daha denemedim çıkarırsanız bize haber verin ☺️
Peri_kizi Emne3232 canım bende oğlumun elbiselerini çıkardım sarı lekeler vardı baya e bebekten çamaşır tozu aldım sicak suyla ıslattım beklettim bı kaç saat citiledim makinede yıkadım tertemiz oldular bazıları çıkmadı birdaha uyguladım temizlendi cnm
Yazmelegi_ Emne3232 valla geçenler de annem sandıktan bebek kıyafeti çıkardı yıllardır saklıyordu leğene aldı ılık su koydu tursil attı biraz bide asperox sıktı karıştırdı bekletti çıkmıştı
paradise1509 Bende geçen sararmış bebek elbiseleri yıkadım beyaz sabun çamaşır sodası ve roxy deterjan la makinede 60 derecede bebek programında yıkadım hepsi geçtı
mervesert0611 Emne3232 biraz ıslatın sıcak suyla sonra elinizde biraz yıkayın makinaya atın sonra tertemiz çıkar bazen makinaya da döküyorum o da iyi oluyor hangisini isterseniz