Aybuke5 Nar yemek bebeğe zararlı mı internetten okudum ama özü düşük yapar ben yinede sormak istedim yiyen var mı
Dilan_1 Aybuke5 hamilelikte nar yemek cok iyi hamile kaldıgımdn belli hergün bitane mutlaka yiyorum internet bakma doktorum iyi oldugunu söyledi
hmy benim yedigim narla cicugun kac kere dusmesi lazimdi hele ilk haftalarimda gece kalkip bir nar bitirdigimi bilirim suan 16 haftaligiz bisey olmadi allhin izniyle
Bimelek Aybuke5 rahmi kastığı söyleniyor çok sevmeme rağmen hamileliğim boyunca yememiştim bence yemeyin kasılma iyi değil çünkü
EbruKrhn Aybuke5 kan sulandırıcı özelliği varmış bu yüzden riskli gebeliklerde çok yenilmesi önerilmiyor ama günde ayıklanmış bir çay bardağı kadardan bişy olmaz demişti doktorum. Ama siz yine de doktorunuza bi danışın
MerveErdalKam Aybuke5 nar rahimi güçlendiriyormuş diye duydum hamile kalmadan ve kaldıkdan sonra bol bol tuketim ben
Yaseminhan Aybuke5 bende hergun yiyorum bir zararı olucagini sanmıyorum cekirdeklerinin gaz yapabilecegini duymuştum sadece.