Kızlar baştan anlatayım.Benim hislerim çok kuvvetli ve rüyalarım genelde çıkar.Şöyle ki ilk kızımda plansız bir gebelik olmasına rağmen iki kere rüyamda hamile olduğumu gördüm daha reglime 1 hafta varken test yaptım sırf rüyadan etkilendiğim için ve silik çizgiyle öğrendim daha 2 3 haftalıkken doktor bile şaşırmıştı plansız bir gebeliği nasıl böyle erkenden öğrenebildin diye her neyse ilk kan verdiğimde devlet hastanesiydi sonuç çıkınca arıcaz dediler aradıklarında hamilesin dediklerinde direk içime kız diye his düştü herkes erkek demesine rağmen inatla kız diyordum hatta 12. Haftada doktor yanlış tahminden erkek demişti ama kız çıktı neyse bu hamileliğim de yine plansız ama bunu 2 aylıkken öğrendim reglim düzensizdi ve hamile olduğumu bilmeden bile bir erkek bebek baktığımı gördüm rüyamda birde erkek 5 6 yaşlarında çocuğumu arabayla bir yere götürürken gördüm sonrasında zaten hamile olduğumu öğrendim öğrendikten sonrada yine ara ara doğurduğumu ve erkek olduğunu görüyorum şuanda da his olarakta hep erkek hissettim şunu sorucam ben hislerime ve rüyalarıma güveniyorum ama böyle rüyasında görüp doğru çıkan oldu mu yada tersi çıkan çok merak ediyorum 2 hafta sonra cinsiyet öğrenicez ama sanki eminim böyle değişik bir his kız çıkarsa ya sevinemezsem diyorum çünkü çok emin hissediyorum nedense😏😀