helin2173 Kızlar gebelikte saç dökülmesi yaşıyor musunuz. Neler kullanıyorsunuz bunun için. Benim çok dökülmeye başladı saç, kaş kirpik 😔
Daisy0000 helin2173 Takviye alıyor musunuz. Ben hamileliğin başından beridir regenesis Max kullanıyorum saçlarım acayip gürleşti ve 1 tane bile dökülmüyor
Ao526- helin2173 Arkadaşım biberiyeyi kaynatıp suyunu günde 3-4 kere saçlarına sıkıyordu. 1.5 ay sonra öyle gür ve parlak saçları oldu ki 😵💫 Kuaförde saç kestirmeyi unutmuşum resmen dedi uçlarından kestirdi biraz. Bende yapmayı düşünüyorum 😂
helin2173 Daisy0000 hayır gebelikte bebek için verilen demir ve d vitamini ilacı var onlarda mide bulantısı için kullanmıyorum. Söylediğiniz ilacı doktorunuz mu tavsiye etti
beyzzsenturkk Daisy0000 hamilelikte zaten gürleşiyor önemli olan doğum sonrası dökülmeler maalesef tüm gürlük bir anda kayboluyor evim her gün saç yumağına dönüyor kacınılmaz son ilk 6 ay hormonların dengesini kurmasında normalmiş ama doktor desteği şart yoksa kel kalıcaz
Daisy0000 helin2173 Evet içinde folik asit,balık yağı ve birçok vitamin mineral bir arada bulunuyor. Ben etkisini gördüm baya
helin2173 Daisy0000 ayriyeten ocean mummy var söylediğiniz gibi bit ilaç omega 3 onu ara sıra kullanıyorum
Ao526- helin2173 Evet gebeydi. 3. Ayına giriyordu saçları azdı zaten gebelikten dolayı iyice döküldü biberiye sayesinde düzeltti saçlarını