Tunti Kızlar selam 5 gün önce 2. Kez sezeryan oldum. İlkinde daha çabuk toparlanmıştım ama bunda hala yürümeye çalışırken nefesim sırtımı kesiyor resmen. 2 . Sezeryan daha geç mi iyileşiyor deneyimli olan paylaşabilir mi?
Esracaaa Tunti bilgim yok ama inşallah 2. Daha kolay geçiyordur çünkü benim 1. Doğumum rezalettiii 🤦🏼♀️
Pamukbebegimm Tunti kimseyi korkutmak istemem ama evet ikinci daha zor oluyor 😔 anestezinin etkilerini çok daha fazla hissettim baş ağrısı öksürük günlerce geçmedi.Kesi yerim de 1 ay oldu hala ara ara ağrıyor.İlkinde 1 haftada hiç olmamış gibi rahattım ikinci zor oluyor maalesef 🤷
Dark Tunti kişiye bağlı sanırım arkadaşım daha hızlı toparlandı hatta 3. Doğumu yaptı onda da aynen. Burda da birkaç kişiye sordum fark yoktu dediler
Zeynayzey Tunti yaa inşallah herkeste öyle değildir salı günü ikinciyi olcam ilkinde çok rahattım buda öyle olur umarım geçmiş olsun sizede allah şifa versin
Tunti Pamukbebegimm benim de öyle maalesef :( ilkinde gerçekten çok hızlı toparlamıştım ama bu sefer iki büklümüm resmen🥺 psikolojim çok bozuldu
Pamukbebegimm Tunti zor bir süreç ama geçiyor.suan çok daha iyiyim biraz dişinizi sikmaniz lazım çok geçmiş olsun birde doktorum bana avene markasının bir kremini önermişti o baya yumuşattı dikislerimi
iremmm1919 Tunti Vallahi ben sinek isirsa ağlayan bir insanım yalan söyleyemem 😊 İlkinde öldüm öldüm dirildim acımdan.. 2 . Sezeryanimi oldum olduktan 4 saat sonra ayağa kalktım ve inan ki hiç ağrı hissetmedim tüm işlerimi kendim yaptım ertesi gün 3. Günü evime bile süpürge attım .. Hemşire geliyordu iğne yapalım diye hiç izin vermedim ağrım yok niye boşu boşuna iğne olayım diye. Şimdi 3. Ye hamileyim inşallah buda öyle geçer diye dua ediyorum 😊😊😊
Ozlmcgrci Tunti kişiden kişiye değişiyor tamamen bünyeyle alakalı benim 3 sezeryan gecırdım ilki çok zordu ama dıger leri hafif geçti ilk 2,3 gün acı çektim sonra toparladı bol bol yürüyüş yapın suan 4 hamıleyım oda sezeryan bu korkutuyor beni açıkçası