Selim_Alparslan Elfm İstanbul’da oturuyorsan Cerrahpaşa’ya Ali Benian doktora randevu alabilirsin benim hoşuma gitti dikkatli bir doktor profesör 147 tl ücreti
DiDem123 Selim_Alparslan valla haklısın ilk bebeğimin ayrıntılı ultrasonunu yaptı Ali hoca mükemmel bir prof. Tavsiye ederim bende
BurcuY DiDem123 kaç dakika sürdü ve nasıldı resim video verdi mi biraz detaylı Bilgi verir misin canım
Hhhzzzlll3545 Elfm valla bende radyoloji uzm yonlendirdi dr diye ona gidicem ama sanirim risk tasiyan yada yasi ileri olan anneleri perintolojiye yonlendiriyorlar ..
Muhammedamine Hhhzzzlll3545 hayır canım bu işin uzmanı perinatolog olduğu için doktorların çoğu perinatolojiye yönlendiriyor . Risk olmasına gerek yok .🙋🏻♀️
Selim_Alparslan Hhhzzzlll3545 hayır öyle olsa Benide radyologa yönlendirirdi 20 yaşındayım ben 🙄 Perinatolojiye yaptırmalısın dedi benim doktorum çünkü bebek alanıyla ilgili kaç sene okumuş insanlar
Hhhzzzlll3545 Muhammedamine ya benim gittigim hastanede radyoloji varmis oradan randevu al dedi doktorum bende oyle yaptim ama sorun olurmu ki
Muhammedamine Hhhzzzlll3545 benim gittiğim hastanedede radyoloji vardı çokta uyguna bakıyolardı ama ben perinatolog için başka bir hastaneye gittim . Mesele benim erkek kardeşimin karnı ağrıyordu kasık bölgesi onada radyolog baktı ultrasonla . Perinatolojinin alanı bebek
Hhhzzzlll3545 Muhammedamine 200 tl dendi bana da hay Allah yaa napsam simdi bilemedim bende ayni yerde diye de bisey diyemedim kadin dogum hastanesi ya belkide tecrube edinmistir
zynpnil Merhaba perinatoloji doktorunu tercih etmenizi öneririm. Benimde bu cmt çekimim olacak İstanbul Anadolu yakası Eren hastanesine cmt günleri Prof. Geliyormuş o bakacak inşallah.
caglademir Elfm valla ben radyologu burda duydum zaten, daha uygun fiyatli diye tercih ediliyo sanirim, etrafimdaki herkes perinetologa gitti
Muhammedamine Hhhzzzlll3545 ben 465 tl verdim canım perinatoloğa . Sen içinden ne geliyorsa onu yap İnşallah bir sorun çıkmaz 🙋🏻♀️
Hhhzzzlll3545 Muhammedamine doktoruma guveniyorum ama gideyim de bi icime sinmesse o anki hisslerimle giderim belki bende baska yere 😁😁
arbustoo Muhammedamine bende 415 tl verdim ya 15 dakika sürdü bide tamamen hayal ettiğimden farklı oldu :)
Gnsll arbustoo arbustoo 15 dkda bebegın btn heryerını nası gorebıldı acaba cnku açı yetmıyo benım 2 saatten fazla surdu ertesı gun tekrar gttım goremedıgı bı kac yerı vardı oralara da baktı cok az bence 15 dk detaylı ıcın