Visal95 znkara ben hastalanmama iki gün kala kan verdim 296 cıkmıstı. Şuan kan verirseniz düşük cıkar sonuc 6-24 arası olunca ıkı gün sonra tekrar istiyorlar bilmeyen varsa yazayım dedim 🙈. Hayırlısı olsun 🐣
znkara Visal95 yok yok gecikmemi bekleyeceğim ocak ayında kimyasal geçirdim sürekli kan vermek çok yıpratıcı bir süreç, teşekkür ederim 🙏🏻
Omermomm_ znkara gerçi bende böyle öğrendim kesin var gebelik 3 4 gün sonra sabah ilk idrarla yapın bakın çizgi nası koyu olmuş olacak inşallah hamileyim postunuzu da görürüz 😍😍
Omermomm_ znkara sıkma canını iyi dileklerde bulun kötüyü sil kafandan canım Ben inanıyorum var bebiş ve senin buralarda “Doğuruyorum sanırım” postlarını da göreceğiz 😅 banada haber edersinn dört gözle beklicem
znkara Omermomm_ ayy 😂 çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için mutlaka haber vereceğim dualarınıza talibim 🙏🏻💖
znkara Tugcecan26 Fuhrer Omermomm_ https://mutluresim.com/image/tRLwq Son durum 🥹 pazartesi kan vereceğim galiba bu saatten sonra kimyasala dönmez 🙏🏻
Minigimmmbenim znkara bende gördüm sanki isterseniz tam olarak şöyle deneyin telefon flaşıni açın testin arkasına yansıtın o zaman net gorursunuz
Havvagks znkara bende 3 gün kala bundan bile açıktı rengi varla yok arasındaydı bide akşam yapmıştım ondan olabilir sabah tekrarladım ilk idrarla biraz daha belirgin hale geldi ama var yani net bide ilk 5 dk de çıktıysa
1ciftyesilgoz znkara evet çünkü şuan düşüktür değerin şimdiden kan verme stresine girme . En az iki kere kan vermen gerekecek yükselişi görmen için . Hayırlısı olsun inşallah ♥️🙏