Mrry valla benim kanamam vardı canım plesentada neyse ultrasonda farkettiler defalarca haftalarca detaylıya girdim kanama içerde dediler dışarı vurunca gel dediler herseyi ben soruyorum ben söylüyorum düşün ben demesem hiç tık yok sanırsın doktor benim bilgim olmasa araştırmasam bilmem ne yapmasam hapı yutmuşum resmen zaten hiç insanı uyarma filan yok zaten he gidişte bashekimlikte farklı bir doktor karşına çıkıyor her birine derdini anlatmak da cabası neyse kanama var ilaç vermiyorlar dışarı vurunca gel diyorlar bi kaç filan verecek misiniz en kısa örneği progestan verin dedim düşün kendim istiyorum o derece tedirginim hani vermediler neyse aradan iki gün geçti kanama dışarı vurdu acile gittik alttan muayene filan ettiler birsey yok yarın kendi doktoruna gel dediler ertesi gün gittim yine detaylıya girmeler filan hastaneye yatıralım dediler iki gün evvel ilaç vermiyordunuz hani ne oldu yani doktor orda bi içimi rahatlattı tabi iste en sonunda progestanı yazdı sağolsun iste evde bakacak kimsen yoksa burda kal yoksa sıkılırsın filan dedi biz sana sadece ilacını vericez yemek getiricez bakacak kimsen varsa eve git dedi uzakta oturuyorum hani arabaya binmemde sıkıntı filan olur mu diyorum yooo kasma kendini sıkıntı yapma diyor bana sürekli bi karar ver hani bu ciddi bi sıkıntı mı yoksa kasmayım mı sasırdım ne yapacağımı😒 neyse ilacı kullandım bu defa alerjiye sebeb olmus bende heryerim sisti kabardı kasıntı tuttu enzimlerim tavan yaptı gebelik kolestazı dediler araştırmalara koyuldular üstelik ilaç yan etki yapmıştır çünkü onu kullandıktan sonra oldu dememe rağmen özellerde kan verdim baya koşturmaca neyse ilaçtan olduğu anlaşıldı ilacı keselim dedi doktor peki keseceksiniz ama başka birsey verin Allah aşkına kanama halen aynı kücülmüyor alan büyüyor yada aynı duruyor dedim ben isteye isteye zorla iğne yazdılar dört hafta boyu iğneyi vuruldum sonra gittim kanama halen aynı bundan birsey olmaz tamam artık kanamış kanamış durmuş sıkıntı yapma diyorlar her hafta biri başka konuşuyor neyse tamam dedim eyvallah sonra kontrole gittim başka doktor tabi yine sürekli bana kasma kasma sıkıntı yapma bundan birsey olmaz dediler dediniz valla delirdim artık kanama bebekte yada kesede değil plesentada olduğu icin kasma diyorlar belki önemsiz birsey ama gözümde büyüdü dedim ne demek sıkıntı yapma ya bu daha tehlikeli dedi bebeği besleyemezsen bebek ölür dedi ben iyice delirdim zaten hani bu dönemde iliski yasak bilmem ne yasak sunu yapayım bunu yapmayım diye ben soruyorum yooo yapabilirsin iliski filan sorun değil diyor tek dedikleri ağız birliği yapmış gibi kasma sıkıntı yapma ama insanın içine de kurdu salıyorlar önce kötü seyleri söyleyip sonra kasma diyorlar gel de kasma can taşıyorum ben onlar icin doğurt at olabilir ama bizim icin öyle değil nice anlam yüklü içimizde o yüzden uzun oldu biraz ama beni gerçekten psikolojik açıdan yıprattılar vallahi eşim çok ısrar ediyordu zor ayarladık zor bulduk devam et diye en sonunda onu bile delirttiler düşün o yüzden bir an evvel hastane arayısındayım bulmam lazım oraya kalmamam lazım