Kubramtl Kızlar 38 haftaya girmek üzereyim bayramda çok ayakta durdum galiba o yüzden doktor 3 cm açılman var dedi 10 cm ile alıcam seni diyip eve gönderdi ben nasıl anlıcam pek ağrım yok ara ara oluyo hemen olurmu açılma ilk doğumum bilinçsizim korkuyorum ☹️
Bet1 Kubramtl evde anlaşılmaz acıklık canım. Hissetmeyede bilirsin sancı falan ben 8cm açılmayla gitmiştim suyum gelmese doğumun başladığını anlamazdım bile. Sık sık kontrole gitmende fayda var zaten doğum haftan gelmiş
Ezgikrkl Kubramtl 3 santim açıklık ile doğum yaptım açılma oldukça ağrın artar doğumda SÜMME SEBİLE YESTERAH okuyun Allah yardımcınız olsun ❣️ sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 🤲🥰
Busel Kubramtl kuzum sancı Nisan su bu üçü olmadan anlamak çok zor cidden bende 39+3üm dün biraz sancim çıktı bebek kanalda ama gelesi yok 1 haftaya gelir dedi doktor bekliyoruz. Merdiven çıkma comelme ilişki adacayi vs hurma herseyi tüket. Bir de günde en az 7 kez" sümmes sebila yesserahu" zikret Allah kolaylaştırsın doğum anında da bunu zikredebilirsin
Ece_burhan Ayakta cok durmak açilmayimi sagliyor ? Anlamdim yanlis anlamayin bende genellikle ayakta cok durmaya calisiyorum
Kubramtl Ece_burhan Tam bilemedim ama ben sürekli ayaktaydım malum bayram ondan sonra ağrım olmaya başladı ona bağladım bende açılmayı
beyazaycicegi Merdiven inip çıkın bol bol, yürüyün, squat hareketleri yapın. Bunlar açılmayı kolaylaştırıyormuş. Hurma yiyin :) Eğer suyunuz vesaire geldi ve doğuma hazırsanız meryem ana otunu suya koyun ve dualarını edin açılmanız çoğalacaktır :)
beyzzsenturkk Kubramtl 1 saat icinde 10 cm olmuştum kişiden kişiye değişir sancınız sıklaştığında hastaneye koşun