Merve1531 Kızlaarrr iki resim de bacak arası var değil mi ben mi yanlış görüyorum cinsiyet tahmini alabilirmiyimmm sizlerden 🙈 Buyruuaannnnn🤫💁🏼♀️😂
Bet1 Merve1531 iki erkek annesi olarak seninki kız bence canım bacak arası boş 🥰 sağlıkla al kucağına
Merve1531 Novamomy Teşekkür ederim cumlemiz inşallah 🙏🏻🥰 erkek bebekler de 10-11. Hafta da bile belli ediyomus dogru mu çıkıntı vs hatta erkek bebek kız bebek kemik yapısından da anliyomus doktorlar
Merve1531 Bet1 Teşekkür ederim 2-3 hafta sonra net ogrenicem inşallah 🙏🏻🥰 erkekler daha mı erken belli ediyor nasıl oluyor
Novamomy Merve1531 valla daha çok pozisyon ile alakalı biz kızımızı 19 .haftada zor öğrendik 😀ama sizin bebek ney göstermiş olmadı zaten ayrıntılıda doktorunuz net söyler
Bet1 Merve1531 yok ya o iş öyle olmuyor pozisyonla alakalı ilk oğlumu 11 de ikinciyi 22 de öğrendik ama bacak aralarında belirgin oluyor pipi
Merve1531 Bet1 Doktorum da öyle demişti önemli olan pozisyon yakalanırsa görünür diye benimkini yakalamış yanlış gormuyosam🙈🥰
Merve1531 Novamomy 16 da gidicem bide detaylı var tabi detaylı da çok çok merak ediyorum 🙈 çikolata yemistim ultorosona girmeden önce ondan sanırım 🙈😂😍
Merve1531 Bet1 Doktorum %80 kız dedii🥰 ama insan 16. Hafta bir olsun bidaha net görsün kesin bişey söyledim diye bekliyor tabi bende onu bekliyorum işte 13 +2 yim suan🙈