TubaPnar Mrhb kızlar tam 12 haftalık yani 3 aylık olduk hala midem bulanıyor kusuyorum bebeğimin gelişim zamani yaklaştı hiçbişey yiyemiyorummm sizce daha ne kadar sürer 😭😭😭😭
Fdnozc TubaPnar benim 17. Haftamda bitti çok şükür daha iyiyim eskiye göre ama bence Değişiklik yapmalı kusma ve bulantı yaşayan hamileler iyi geliyo bide evinde değilde misafirlikte baska yerlerde yiyebiliyosun bazen o yemek yada ikramlar zaten mükemmel geliyo insana 🤗
Duygu19031903 O sana bağlı bünyene bağlı canım 15 haftalığım hala sBah kahvaltıdan sonra kusuyorum ama merak etme geçer yani bi zaman sonra🙏🏻
humaninannesi61 Benim 16 haftamdaa bitti. Sadece sabahları bulantım oluyordu. herkeste farklı farklı🤷🏼♀️
Minemine 16.haftam hergün sabahları 1 kere mutlaka kusarım halâ geçmedi benimde ama azaldı baya başlarda daha fazlaydı
Fdnozc Bünyesel sanırım birazda bazıları 3 ay bazıları 5 ay bazıları da 9 ay cekiyo bazilari da hiç bulanmiyo kusmuyor 😊 ama sabrın sonu selamettir bir gün biticek buna da şükür 🙏
TubaPnar çoook TSK ederımmm hanımlar doktora gittim artık dayanamadım fitil verdi en sonunda bulantılarım hafifiedı
Nuran7043 TubaPnar benimde 11+1 hala bulanıyor ama ben bulantı ilacı kullanıyorum. Tabi pek fatda sağlamıyor. Fitili ilk defa duydum. Baya fayda sağladımı