Neris_poyraz Hacercan ücret ödemedim. 7. Haftadan beri orada takipliyim. Foto vermiyorlar CD alabiliyorsunuz 41 tl ücret ödeyerek
Hacercan Aa bana ücret çıkardılar nedense . Randevu verirken bu ücretli bilginiz olsun dedi ne kadar dedim 400 500 ama net söyleyemem randevu günü öğrenirsiniz dedi. Ben de Hacettepe takipliyim aslında. Niye öyle oldu ki
Hacercan Poliklinikte muayne oluyorum normalde detaylı ultrason randevusunu prof. Yapıyormuş bana tercih hakkı sunmadı direkt ücretli falan dedi
Neris_poyraz Hacercan benim içerde asistanlar ölçüm falan yaptılar sonradan profesör girdi o da baktı öyle bitti
Hacercan Şuan 17 haftadayız. 30 mayısa randevu verdiler ücretli haberiniz olsun dedi. Şaşırdım valla anlamadım öyle olması gerek demekki diye düşünüp tamam dedik
Hacercan Haftamda gitmiştim 8. Haftaya randevu verdi o zamandan beri takipliyim. Detaylı randevusunu da dün verdiler
Neris_poyraz Hacercan hmm ben 7. Haftamda ilk gittiğimde ogün detaylının randevusunu almıştım. Belki şimdi sizin için zaman kısıtlı olduğu için ücretli yapmış olabilirler. Sadece tahmin yürüttüm.