mrshavva evet kesinlikle cok fazla ama malesef iyi bir bilgilendirme yok. Ben 20. Haftamda yaptırdım bu iğneyi özele gidiyorum normalde. Ama devlette yaptırmak istedim 150 vermiyim dedim devlet hastanesine gittim biz karsılamıyoruz dedi iki doktor. Eczaneden siz alcaksınız dedi. Eczaneye sordum eczane 400 dedi şaşırdım nasıl yani dedim bu iğne her eczanede bulunmuypr zaten ya siparişle ya da eczacılar odasında oluyor dedi. Eczacılar odasını aradım biz satışını yapmıyoruz dedi. Ve cok sıkıldım uğrasmaktan kendi hastanemde 150 tlye oldum. 400 nerde 150 nerde. Ama burada bununla ilgili cok post actım ve 3 tlye alan bile var bu iğneyi. 4 hafta önce kanamam oldu yine bu sefer 150 vermiycem dedim eğitm arastırmaya gittim orada acildeki doktor siz alıyosunuz devlet zaten bir kere karşılıyor bu iğneyi dedi. Ben de olmadım muayene bile olmadım cıktım eve geldim. Yani kimin ne dediği belli değil ve bununla ilgili sabit birsey olmaması cok kötü. Her eczanede olması gereken ve devletin karsılaması gereken bir iğne bu. Sonucta kan uyusmazlıgı olan cift cok. Biraz özele sokuyorlar ama cok yanlış. Ödenen sigortamızla bile rezil oluyoruz