Bsra_1998 Kızlar geçen ay femera ve catlatma iğnesi kullandım ama dün adet oldum pazartesi doktorum çağırdı adetliyken gel ultrasonla Bi bakalm dedi bu ay yine kullancam femara inşallah şifa olur sizde durumlar nasıl 😊🥰
Bsra_1998 Pkos adet düzensizliği var ilaçlardan kaynaklı sanırım tam vaktinde adet oldum inşallah adetim bari düzene girer bu bile güzel birsey benim için 😂
Cananbek Bsra_1998 Pcos var bende de 10 ay boyunca once Klomen sonra femara 10.Ayda catlatma ignesi oldum baktim olmuyor Ben de akisina biraktim 11.ayda tedavisiz gebe oldugumu ogrendim suan 8 aylik hamileyim Allah cok buyuk Herseyin vakti var icini ferah tut canim💕
Bsra_1998 Cananbek bende ilk defa tedavi görüyorum ikinciye kullanınca daha etkili olduğunu okuyorum hep rabbim bizlerde nasip etsin inşallah 🤩
Cananbek Bsra_1998 Evet vardi ama sadece ilaclarla duzeltmedim Ben hayatimida duzene soktum beslenmene dikkat et egzersiz yap ve positif dusun
Cananbek Birhayalimvr ozelede gittim devletede Hersey iyi bir doktorda bitiyor bu devirde Hersey pahali zaten
Bsra_1998 Birhayalimvr özeldeyim canm çalıştığım için devlete randevu bekleyip gitme ihtimalim yok o yüzden özel tercih ediyorum
Birhayalimvr Bsra_1998 peki ne kadara maliyeti canim bnde özele gidicem çünkü arastirma ve üniversite hastanelerinin uzak bana
Bsra_1998 Birhayalimvr doktor muayene ücreti veriyorsunuz birde yumurta geliştirici hap veriyor onu devlet karşılamıyor onu ödüyorsunuz sonrasında yumurtaliklar istenilen boyuta geldiyse catlatma iğnesi vuruluyor ona ücret veriyorsunuz hap 340 lira doktor 800 lira iğneden 600 lira yani toplam bir aylık tedavi 1800e falan denk geliyor