Haticelisa themom95 yapabilirsiniz ya isteklimisiniz? Birde maddi durumunuz varmi aceba? Hangi ildesiniz?
themom95 Haticelisa afyondayim çok istiyorum yapmayı doktorun da ssvd yaptıran bir doktor bi sonraki gidişimde tekrar konuşcam ipk gebeligimde de 9 cm açıklıkla sezeryan oldum yani sonuna kadar dayanmistim ama nasip olmadı çok istemiştim o zamanda normal dogurmayi
Haticelisa themom95 instagraminiz varmi aceba ordan yazayim size. istiyorsaniz vazgecmeyin lutfen ben ssvd cok istedim ama yine bilgisizligimden sezeryan oldum
Arzu501 Bende ssvd olmak istiyorum ama doktorum çok riskli olduğunu söyledi. 3cü sezeryanım olucak. Amma ben risk almak istiyorum. Sadece çocuğum için vaz geçtim.
Haticelisa Arzu501 instagraminiz varmi sizinde aceba? Ordan bilgilendireyim sizide yapabilrisiniz insallah
Miracmuhammet Benim arkadaşım da düşünüyor kızlar ssvd çocuğunun birini 3sene diğerini 4sene olmuş doğum yapalı ikisinide sezeryen yapmış şimdi 3 cuye hamile bunu normal istiyor yapabilir mi size sormak istedim
Benzegul themom95 evet bende Google dan araştırmıştım Afyon’da ssvd yapan doktorlar diye onun ismi çıkmıştı ama henüz gidemedim. Muayne Ücreti ve doğum ücreti hakkında bi bilginiz var mı acaba
Miracmuhammet peki birşey daha sormak istiyorum ssvd normal doğum süreci nasıl oluyor sezeryen olan anneler için pek bilgimiz yokta öğrenmek istiyoruz yardımcı olur musunuz teşekkür ederim şimdiden Haticelisa Haticelisa
fatmakyn Tuba04 normal doğum anlık acı çekiyorsun bir haftada toparlanıyorsun sezaryen 40 günde anca toparlandım