Kadersv21 Pmk3 30dan sonra hıçkırıklarını hissediyorsun o kadar güzel ki hıçkırınca gülesim geliyor ya diyorum karnımın içinde böyle nasıl hıçkırıyor 😂
Beyzoli Lelizcim ilk de 20. Hafta da hissetmiştim 2.hamilelikte daha erken hissedersin dediler yine 20 haftada hissetmeye başladım
senaacik Mummumlilo ben de 22 oldum ama hala hissetmedim sebebi ne bilmiyorum geçen muayenede doktora söylemiştim bi sorun görünmüyor olabilir demişti ama 3 hafta geçti hala yok:(
Mummumlilo senaacik bende bugün 22. Haftaya girdim 2 gün önce detalı ultrasona girdim orada elleri kolları bacakları sürekli hareket ediyordu gördüm ama bende hala his yok
Mervvvever Bosunadunya bilmiyorum kişiye ve bebeğe göre değişiyor sanırım ben zayıfım ve bebeğim çok hareketli
Freefam Lelizcim 17. Haftaya girdigimde bikac hareket hissettim goz seyirmesi gibi bi de bisey kayiyo gibi bikac gun sonra yine kesildi 4 gundur bisey hissetmiyorum😂
Eybikk Haftada hissettim kızımı ilk pıt pıt diye şuan 26. Haftadayım hiç durmuyor kuvvetlendi iyice 💕
Taskaya96 Lelizcim ilk belli belirsiz 16.haftada hissettim net olarak olarakda 18.haftada şuan 20 haftalığız 😇
Nurcihannan TomrisHanim suan 20 haftalık olduk masallah masallah şimdiden sinyal veriyor uyutmucam seni diye 🤣
TomrisHanim Nurcihannan maşallah ya bende 20+4 haftalığız bugün uyku sersemliği oluyor bazen bende zor uyanıyorum sabahlari öğlen yattığımda oluyor
senaacik Mummumlilo evet ultrosonda görünüyor ama ben de hissedemiyorum tam buraya yazdıktan sonra bugün ufaktan ama hissetmeye başladım sanki bişeyler
Elif-d-s Lelizcim erkekler çok minik hareketlerle başlıyor ben 18. Hafta sonunda sanki balık kaymış gibi hissetmiştim şuan 20. Haftadayız hala çok hareketli diyemem 24. Hafta ve sonrasında net şekilde hissediliyormuş rahat olun🌸
Karenim13 14 15 haftada kirpirdilar hissediyordum simdi 18 e giricem bildiğin igin tekme yiyorum masallah
Eday19 Rabiagulcin çok mu hareketliydi acaba benimki de öyle gece gündüZ durmadan hareket ediyor 16.haftada hissetmeye başladım şuan 22haftalık maşallah çokta güçlü fazlasıyla hissediyorum doğumcada böyle olursa yandım ben