• Gebelik
  • Bebek Hareketlerini Hissetme 🫶

Lelizcim ilk defa bugün hissettim 12+3 deyim karnımdan balık geçmiş gibi oldu 😍😍🫠🫠

Ben 16+5 te hissetim ve eşime söyledim hemen oda hisseti ilk gebelik

Lelizcim erkekler sakinn oluyo sanırım bende oğluşuma neden tık yok diyodum🤭 smdi 27. Haftadayızz kıpır kıpır. Acele etme 🧘🏻‍♀️

Lelizcim bizimkide 18 hafta oglan, daha tık yok. Doktor normal dedi ama. 3-4 hafta sürer hissetmen dedi

20 haftalıgım 1 aydır kıpır kıpır uyudugu uyandığı zamanı bile ezberledim nerdeyse 🥰

Mervvvever nasıl hissediyorsunuz mesela ben dün gece göğüsüm ortasında az aşağısinda tuhaf bişey hissettim bebek mi bilmiyorum uyuşukluk ile ordan bişey geçiyor gibi elimi dokununca duruyordu elimi kaldırincada devam ediyordu şuan 20+3 üz böyle bişey mi farklı mi yoksa

Nurcihannan nasıl hissediyorsunuz mesela ben dün gece göğüsüm ortasında az aşağısinda tuhaf bişey hissettim bebek mi bilmiyorum uyuşukluk ile ordan bişey geçiyor gibi elimi dokununca duruyordu elimi kaldırincada devam ediyordu şuan 20+3 üz böyle bişey mi farklı mi yoksa

Eday19 nasıl hissediyorsunuz mesela ben dün gece göğüsüm ortasında az aşağısinda tuhaf bişey hissettim bebek mi bilmiyorum uyuşukluk ile ordan bişey geçiyor gibi elimi dokununca duruyordu elimi kaldırincada devam ediyordu şuan 20+3 üz böyle bişey mi farklı mi yoksa

TomrisHanim hayır henüz o kadar yüksekte değil göbek deliğinin alt tarafında elimi koyuyorum vuruyo zaten içerden bişe anlıyosun turmasamda anlıyorum içimde bişe oynuyor 🥰 yegenim ablamda hissediyor bazen yakalıyor. Mesela suan uyuyor biraZdan uyanır. Anlıyosun direk vurdugunu aha uyandı kızım diyorum 😍 sabahları vuruyor acıkıyor heralde. Sese tepki veriyor bazen bacaklarımı kendime cekiyorum göbeğimi ceviriyom falan rahatsız ediyorum onu geciriyor dirwk 😅 çok erken basladım hissetmeye ama önceden gaz sanıyordum meger bebeğimmiş her gecen gün hızlanıyor güçlü hale geliyor harekerler

@Lelizcim 18 haftada hafif hissetmeye başlamıştım 23 haftadaysız daha da hızlandı durduğunda bir şey mi oldu diyorum 😅 Gerçekten çok kutsal bir şey 🙏🏻

Lelizcim 18 de böyle balık süzülmesi gibi, ufak Kısa süreli dokunuşlar hissediyordum. Bebek mi bağırsak hareketimi anlayamadım derken 19 sonlarında daha net hissettim. Şimdi 24 olduk net ve ani bazen sert hissediyorum 😍😍

19+4 fakat oğluşumdan tık yok malesef 😀

Lelizcim ilk gebeliğim ben 19. Haftada hissettim şu an 27. Haftadayız maşallah kızım pek hareketli geceleri özellikle uyutmuyor 😂

Lelizcim ilk 15+4te içimde bir şey kayıyor gibi hissetmiştim 😁 sonra netleşti şuan dışarıdan başkası dokunsa oda hissediyor 22+1iz. Eşimde ilk 21+4te elini koyunca hissedip panik olup elini birden çekmişti 😂

Net olarak 19+6 da evet bu bebek hareketi diyebildim ondan önceki her his gaz mı kas seyirmesi mi emin olamadığım şeylerdi. 20.haftadan sonra düzensiz olmakla beraber hareketin bebeğe ait olduğunu anlayabildim şimdi 22.haftam ve gün içinde daha fazla hareketi hissediyorum.

Lelizcim Ben 13 den beri hissediyorum. Önce iğne ucu batması gibiydi. Elimi koyduğumda hele dönmesini tamamen hissediyorum kasığımda.Çok odaklanıyordum sessiz bir odada. Şimdi 15 haftalık oldu artık daha da hissetmeye başladım. Yemekten sonra daha iyi hareketleniyor mesela 😍😀