Beyzaglb Su_ak merhabalar ben Antalya da yaşıyorum henüz doğum yapmadım ama özel termosses hastanesinde Tülay hanıma gidiyorum gitmeden önce çok araştırma yaptım ve herkesin memnun kaldığını gördüm
Su_ak Beyzaglb mrb günaydın🫶🏻 Termosses hastanesi bize cok uzak ya o yuzden orayı mecbur listemden cıkardm yakın olsn ki bişey eksik olur fln iyi olması açısından😊 çokk teşekür ederm tvsiyenz için
Su_ak Dimplebubu en azından siz artk doğurdunz sağlıkla büyütün inşAllah sıra bizde bklm 2 ay var daha ne kdr olur fiyatı Allah bilir 🥶
Mizalya33 20 gün önce normal doğum yaptım ve dr um normal taraftarıydı , zaten ilgisi tatlılığı güleryüzü her muayene de uzun yıllarının birikimiyle tüm sorularımı cevaplardı, özellikle ebelerin ve dr umun hakkını ödeyemem, MedicalPark Dr.Sanem Çimen İrgil
Senagrbnv Su_ak ben istediğim zaman randevu bulabiliyorum.Sadece gidince 30-40 dk bekleme süresi oluyor
Dilan-M Medstar Doktor Mustafa Sağlam. Kuzenimin ve çevremdeki tüm arkadaşlarımın tanıdıklarımın doğumunu yaptırdı. Normal doğum destekçisi bir doktor. Bu benim için çok önemliydi. Çok memnunum doktorumdan 🙏🏻 Size de tavsiye ederim
Su_ak Dilan-M aynı şekil bnimde kuzenim ona gidiyor bn biraz bayan doktor aslnda cok istiyorm da bulmazsam yüksekmihtimal bnde mustafa beye yönelirm. Cok teşekürlerr tavsiyenz için❤️
mommysss1 Su_ak medstar topcular Gülcan hanımı tavsiye ederim. Sakinleştirici ilgili birisi. Özel bir ilgili aldığınızı ve doktorub verdigi güveni hissediyorsunuz