Hzrsmdls Kızlar 21 haftalık olduk doktor değişikliği yapmak durumunda kaldık yeni doktorum progestanı bırakmam gerektiğini söyledi sizin fikirleriniz nedir, kullananlar kaçıncı haftasında bıraktı ?
Neslihankrhmt Hzrsmdls ben 12 haftalığım doktorum 4 veya 5. Aya kadar kullanacaksın dedi bakalım ne derse
Elifcee25 Hzrsmdls Bende merak ettim ne icin kullaniyosunuz? Benim dokdorum bana ilk öğrendigimde basladi ama herhangi bir sorunum yok yani. Baska dokdora gittigimdede neden kullaniyosunki hersey normal demisti acaba kullansammi kullanmasammi bende bilmiyorum 2 3 gündür icmiyorum mide bulantimi dahada artiriyo diye ama kafamdada hep bi şüpe
Minigimmmbenim Hzrsmdls ben 11. Haftadan beri kullanıyorum şuan 18+4 hafta olduk en son doktora gittiğimde bende doktor değiştirmek zorunda kaldım progestani kullanmayı devam et dedi
Neslihankrhmt Elifcee25 normal içince baş dönmesi yapıyor ama fitil olarak kullanınca da koku yapıyor 🥴🥴
Minigimmmbenim Hzrsmdls duruma göre demişlerdir belli de olmaz ben normal ağızdan alıyorum günde 2 kez bütün etkilerini görüyorum ama evladım için kullanıyorum ilk evladımı kaybettigim için bunda tepkinliyim