• Öneri
  • Bebek Kıyafetlerini Yıkama 🫧

1minigin_annesii siyahlarda ve lacivertlerde etikette boya verir yazmış varsa karıştırıyorum canım renk.koruyucu.mendilde onlarda etkili olmuyor hafifte olsa verebiliyor

1minigin_annesii diğer türlü ben çok faydasını gördüm kendi açık renk ve beyanlarını da bazen az iseler mendille atıyorum yaklaşık 7-8 senedir kullanıyorum sadece bir siyah pantolonla sorun yaşamıştık o da etikette yazıyormuş ben dikkat etmemisim🤣🫣

Sevilayms uni babynin yenidoğan sabun deterjanını aldım ve 40 derecede 800 devir olarak, battaniyeleri de 30 derece 600 devir olarak yıkadım.

kurutmada Hassas/Gömlek programında kurutuyorum suan insallah kuculmezler 🫣😰🥵
    Hava kötü dısarıya asamıyorum.
    Evin içi kalabalık boş oda yok gezindikçe toz kalkıyor
    Gece oturma odasına asmıstım yenı supuruldu diye
    Kıl cıktı falan 😤
    Suan kuculmesinler diye dua etmekten baska carem yok ahahaana

Fahin
    2 adet alt üst takım
    4 adet tulumlu takım
    ( takımların içerisinde zıbın-şapka var)
    ( takımları eldıvenli ve ayaklı aldıgım için ekstra bısey eklemedım)
    3 alt patikli yüksek bel
    3 kısa kol body
    3 uzun kol body
    4 katlı müslin 2 adet
    5 adet tek kat müslin
    1 penye battaniye
    10 çorap
    14 Ağız mendili (şimdilik)

Fahin 64 günlük taze anne olarak yazıyorum. İçten giydireceğin çıtçıtlıları fazla al çünkü yetmiyo😂6 tane almıştım, şimdi 2 tane daha ek yaptım ama 3 günde bir yıkıyorum yoksa yetişmiyo😂bazı düşmanlar saldırıyo💩💩💩
    Takım ve tulumlarıda 5 tane alabilirsin bazen dışarı çıkmadan görüp temizliyorsun kıyafet temiz kalıyo 😂sadece naçizane önerim, fermuarlı değilde çıtçıtlı tulum almak. Giydirirken daha uğraştırıcı ama alt değişirken sadece bez bölgesini açıp yapıyorsun. Fermuarlıda tamamen açıp soyuyo gibi oluyorsun çocuğu

Sevilayms arkadaşım 60 derecede yıkamıştı yeni kıyafetleri, sanki katran var ustunde ahsbndjdj, cogu kiyafet el kadar kalmıştı ütüyle çeke çeke ütuledik, buyutmeye çalıştık falan

NaimeYilmaz, bu tartışmanın sabitlenmesini kaldırdı.