1prensesannesi_ Merhaba hanımlar ben akşama mantı yapacağım ama yanına yemek bulamadım fikirleriniz varsa alabilirim🤗
Sahrasema 1prensesannesi_ mantı tek basina zaten doyurucu bi yemek ama salçalı sulu bi yemek yapabilirsin pilav falan olmaz da çorba yap ne bileyim 😂
Novamomy 1prensesannesi_ Kayserili olarak diyorum bizde mantı varsa başka yemek yenmez 😂yanına salata yap yeter 😂
Yazmelegi_ 1prensesannesi_ bir kayserili olarak mantı tek başına yenir ha illa bisey olsun dersen salata bence
kubiko__ Ben hep mantıyı tek sevenlerdenim ☺️ o olunca yanına hiçbirşey aranmaz diye düşünüyorum Merak ettim bakalım ne önerilerde bulunacaklar
babyasyanil Mantı başlı başına yemek bana göre. Hem makarna var icinde hem kıyma bence biseye gerek yok☺️
izlmisik-16 Ay bizde de mantı var bugün yanına bi çorba yap yeter bacım , ben öyle yaptım mantı zaten şişiriyor insanı 😂
Neslihankrhmt 1prensesannesi_ Kayserili olarak 😅 salata olabilir turşu olabilir bence yeter zaten mantı ana yemek
Elisaninannesiii Bende bugün çorba yaptım mantı yaptım pişecek akşama doğru birde yanına taze fasulye yaptım 🙈
Denizegeabioluyor 1prensesannesi_ bende aksama manti yaptim yanina hicbisey yapmadim cunku manti varken ben yaninda baska bisey yemem ama sen ekstra bise olsun diyosan corba bile yapsan yeter 😊