zeyneepppsultannn @esmerella37 ay bugüne kadar cinsiyet tahminlerinde hep senin adını görüyordum benimkine de bakar mısın canımm senin tahminini merak ediyordum bugünü bekliyordum daa🤭
zeyneepppsultannn Yazmelegi_ teşekkür ederim canım olabilir hayırlısı biz eşimle kız istiyoruz zaten sağlıklı sıhhatli olsun da ilk çocuğumuz zaten ikisi de yok erkek de olabilir☺️
Yazmelegi_ zeyneepppsultannn rabbim gönlünüze göre versin inşallah benim de ilk gebelik kız olsun istiyorduk rabbim gönlümüze göre nasip etti darısı size 🌸
zeyneepppsultannn Yazmelegi_ aminnn canım sağlıklı sıhhatli hayırlı olsunlar da inşaAllah çok teşekkür ederim😍
PrensinibekleyenAnnee Rabiagulcin ben anlamam canım bende kendiminkini millete soruyorum ama erkek gibi hissettim gönlünden ne geçiyorsa o olsun insllah 🌸
Rabiagulcin PrensinibekleyenAnnee teşekkür ederim sağlıklı olsun inşaAllah hep gönlümde erkek bebek var herşeyin hayırlısı olsun
PrensinibekleyenAnnee Rabiagulcin inşallah canm sende bana içinden geleni söyle bende kız istiyorum ama hayırlısı neyse o olsun 
PrensinibekleyenAnnee Simbar mutlu resim.cim.yukle linki yapistiriyosub canım altaki resim işaretine tıklayıp