0605_ Ayy ne yesem acıkıyorum ilk aylarda tam tersi tok hissediyordum şimdi miğdem kazınıyor sürekli var mı bununda bi sonu çok kilo alıcam yoksa 15.haftaydayımm
Zehross03 0605_ 15. Haftaya kadar kustum 16 ya girdiğimden beri çenem durmuyo 5 kg almısım 2 hafta içinde hafta bi bucuk 🥺
0605_ Yazmelegi_ ay yemesem duramıycam halsizleşiyorum ama yemekte istemiyorum kiloyu düşününce tüh napıcaz tok tutucak yiyeceklerde işe yaramıyo mu az kalorili yicekler mi tercih etsek valla bilemedim çaresini
Yazmelegi_ 0605_ Muz tok tutar süt tok tutar diyorlar sahsen bende işe yaramıyor sabah eşim ise giderken 6.30 da kahvaltı yapıyorum geri 10 da tekrar kahvaltı yapıyorum 12.1 arasi tekrar yiyorum böle devam ediyor 😁
Sevince 0605_ acıkır daha kahvaltıda iken gözüm meyveye gidiyor, akşam yemekten 2 saat sonra açım 😀 ama ceviz, badem, incirle bastırıyorum.
Bskaysy Vallahi ilk 3 ay resmen aç gezdim. Hiç kusmadım çok şükür ama inanılmaz iştahsızlığım vardı. Resmen günde 1 dilim ekmeği zar zor yiyordum. 15. Haftadayım şimdi çok daha iyiyim ama hala eskisi gibi yiyemiyorum. KEŞKE BENİMDE İŞTAHIM AÇILSAAAAA 🥲 Kıymetini bilin 😀
0605_ Bskaysy ikisi de zor valla ne diyim ama belki bi taktik yiyecek vardır tok tutucak önerileri almak için yazıyım dedim 😂
Gam Bende de aynı durum mevcut 😂 21. Haftada inanılmaz iştahım açıldı sürekli bir şey yemek istiyorum 😂